O.v.i. Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 co tomu rikate? ala medved 1.bmp 2.bmp 3.bmp untitled.bmp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Ja tomu nerikam nic, pac to je jeden z "maskovanych" prototypů OII v dobe kdy Skodovka ji testovala v realnem provozu. Smesne mi na tom prijde prave to maskovani, ktere je jak od nejakeho tuzera co lepi kridla na 15 let stare favority... Ale asi se uz skodovka poucila, pac FII uz tak nehnusili, kdyz s ni jezdili po silnicich... Jeste dobre jsou fotky testovaci OIIRS, kde maj pomoci cerne izolepy naznacene bocni orchrane listy, spodni nelakovany plasty atd... taky sranda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 já tomu taky neříkám nic, protože mi to nejde otevřít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 to je z doby kdy se OII testovala = dost starý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.