Laser Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 Tak dnes se dívám na forum přes nový LCD EIZO S1931-SE, cena úměrná značce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 (editace) Kluci prave jsem si objednal z czc.cz nový monitor ... Konečně LCD Co na něj říkáté ? Acer AL1751Cs - LCD 17" http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=35800 Bude peckoveu Čekám až přide.. Příští tyden až bude doma hodim fotky a info jak jsem spokojený Editováno: 12. Duben 2007, autor: kodemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 mám acer 19´´ a v poho, jen si myslím, že tu témat monitory je už příliš, taky jsi si mohl vybrat už existující, sloučím to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 (editace) No ja sem chtěl svuj sem štastnej ze mam LCD konečně po tolika letech .. snad uz na tom bude zrak lepe Jinak ja sem prave chtel jedno tema z duvodu toho ze o nem neco napisu a nahazu fotky aby to bylo přehledný .. ne mit v 20strankovem tematu tohle .. ale jak chceš ty si tu pan no to uz je fuk nech to takhle Editováno: 12. Duben 2007, autor: kodemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.