doktor.j Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 Potřeboval bych ho potáhnout buď částečně,nebo celé.Kdo to tu dělá,nejlépe Praha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 Zkus třeba www.trieste.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píďa Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 nebo taky folieland v praze radotín tel. 777998998 pak tady kdyžtak napiš co jsi zjistil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 www.autoskloholesovice.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 trieste jsou drahý, zkus ještě glassgarant.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 v těch holešovicích dělaj i taxíky viděl jsem a super práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor.j Vloženo 27. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 tak nakonec to nebudu potahovat vůbec,celé auto je ranec a jen kousky je pak problém s odstínem původních nezakrytých ploch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 A na kolik vyjde celé auto?? tak nakonec to nebudu potahovat vůbec,celé auto je ranec a jen kousky je pak problém s odstínem původních nezakrytých ploch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píďa Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 to by mě taky zajímalo kolik vyjde celé auto..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 28. Duben 2007 Sdílet Vloženo 28. Duben 2007 to by mě taky zajímalo kolik vyjde celé auto..... Jak kde, ale cca 12 bez dph Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 28. Duben 2007 Sdílet Vloženo 28. Duben 2007 to by mě taky zajímalo kolik vyjde celé auto..... Jak kde, ale cca 12 bez dph jak píše Dan byl jsem v pátek v Holešovicích a ptal jsem se kolik by stalo celý autí a bylo i řečeno něco kolem 15tis třeba měnavka což je libová cena, když si vemete, že stříkat by to stalo kolem 100 litrů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píďa Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 tak to jsem teda čekal víc to není tak hrozný ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 tak to jsem teda čekal víc to není tak hrozný ne? Taky si myslím, brácha furt chce stříkat, ale myslím, že ho ukecám na fólie. A co životnost, je to na roky či spíš měsíce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 3. Květen 2007 Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 no když jsem se ptal tak na roky, ale určo by to chtělo se zeptat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Květen 2007 Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 Jinak na zadní straně posledního tuningu je reklama na lepení fólií... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 3. Květen 2007 Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 (editace) No chtělo by to vydět jejich výsledek já viděl na auto praha tohle vis fotka. A z blízka to bylo dost poznat že je to folie a mělo to takovej hrubej divnej povrch. A taky leckde bylo poznat že to auto bylo dříve červené. http://www.spyron.cz/ Editováno: 3. Květen 2007, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 3. Květen 2007 Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 no já viděl v Holešovicích taxi byla to hlavně trošku jiná barvička než mají AAA a bylo to velmi povedené prej jestli chcete se podívejte jsem to jen tak přelítnul a bylo to moc kvalitní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frankie Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 mám kamaráda autosklo Ledinský zajistí jakýkoliv problém se okny nebo foliemy tel. 608336936 Hlásná Třebán u Karlštejna 20 Km od Prahy folie má za super cenu zavolejte odkažte se na Františka Svobodu, že vám dal kontakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.