Publikováno Duben 14, 200718 r Ahoj ! Jenom skromný dotaz. Přehraje mi Stream s MP3 i soubory ve formátu WMA ? Ď.
Duben 15, 200718 r Ahoj ! Jenom skromný dotaz. Přehraje mi Stream s MP3 i soubory ve formátu WMA ? Ď. Když mám dotaz na Rádio Stream, co ho zkusit spíš dát do sekce Autohifi..kam to mimochodem patří... K tomu ale přece jen stručná odpověď. Vem CD, které dnes pořídíš za nějakých 8,- a něco si na něj vypal..pak to zkus do rádia a uvidíš hned Upraveno Duben 15, 200718 r od Jirik.DC
Duben 15, 200718 r Autor Dík za super odpověď ! Jenže já to rádio ještě nemám... P.S.: za sekci se omlouvám, jsem tady novej.
Duben 15, 200718 r Na stránkách Škody se dá stáhnout manuál ke Streamu,tam bys to měl vyčíst Já mám Stream starej a ten umí kulový,takže ti neporadím.
Duben 15, 200718 r no a kdyz nepřehraje, tak si prostě nebudeš dělat wmačka, ale mp3ky, v tom bych nevidel problem
Duben 23, 200718 r Je to presunuté do Autohifi. Ale inak Audience WMA nevie , tak si myslím, že ani Stream to nebude vedieť.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.