famfulin76 Vloženo 14. Duben 2007 Sdílet Vloženo 14. Duben 2007 Ahoj ! Jenom skromný dotaz. Přehraje mi Stream s MP3 i soubory ve formátu WMA ? Ď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 (editace) Ahoj ! Jenom skromný dotaz. Přehraje mi Stream s MP3 i soubory ve formátu WMA ? Ď. Když mám dotaz na Rádio Stream, co ho zkusit spíš dát do sekce Autohifi..kam to mimochodem patří... K tomu ale přece jen stručná odpověď. Vem CD, které dnes pořídíš za nějakých 8,- a něco si na něj vypal..pak to zkus do rádia a uvidíš hned Editováno: 15. Duben 2007, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
famfulin76 Vloženo 15. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Dík za super odpověď ! Jenže já to rádio ještě nemám... P.S.: za sekci se omlouvám, jsem tady novej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexas Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Na stránkách Škody se dá stáhnout manuál ke Streamu,tam bys to měl vyčíst Já mám Stream starej a ten umí kulový,takže ti neporadím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 no a kdyz nepřehraje, tak si prostě nebudeš dělat wmačka, ale mp3ky, v tom bych nevidel problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Je to presunuté do Autohifi. Ale inak Audience WMA nevie , tak si myslím, že ani Stream to nebude vedieť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.