Přejít na obsah

famfulin76

Uživatel
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení famfulin76

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ten samý problém odstraněn v servisu výměnou. Ostřikovač byl prasklý.
  2. Ještě k té brzdovce. Mám auto rok a půl a 130 000 km a kapalina původní ! Takže opravdu po dvou letech.
  3. Já si myslím, že spotřeba v l/100km je v poho. A to, že se při neutrálu a zpomalování zvedá, je v pořádku. Je přece rozdíl, jestli jedeš na cca 800 ot. 120km/h (pak je spotřeba mizivá), nebo 10km/h (musí být logicky vyšší).
  4. Tak mně na záruku taky vyměnili servo ovládání směšovací klapky a... vono nic. Nahoru jde pořád studenej vzduch a když otočím na nohy tak to topí. Budeme tedy pokračovat čidlama vypouštěnýho vzduchu (jsou tam dvě: jedno pro vrchní výdechy, druhý pro spodní). Pokud to nepomůže, tak snad ještě čidlo vnitřní teploty a potom řídící jednotka, tak uvidíme. Jinak jsem do MB nic psát nemusel. Stačilo jim pohrozit a začali fungovat...
  5. A vrátili ti ty údajně znečištěný vstřiky ? Předpokládám, že za těch 80000,- máš nový, včetně pumpy a kdoví čeho. A nečistoty by měl snad zachytit filtr, ne ?
  6. Tak mám cca 14 dnů stejný problém. Při nastavení foukání na sklo nebo do horních výdechů to netopí. Při nastavení na nohy a nohy/sklo je vše OK. V servisu napíchnuto na diagnostiku a samozřejmě vše v pořádku... Nejlepší je, že mi včera, po dvou dnech, auto vrátili s tím, že vadné servo hledali, ale nenašli a že tam jsou jenom táhla ! Podotýkám, že jde o značkový servis. Nechám si to od nich potvrdit písemně a pošlu to do MB, co oni na to. Nemá to servo třeba nějaké číslo ?
  7. Tak s tím opravdu nic nenaděláš. Teď jde jenom o to, proč tam ta ploška je..?
  8. Podle mechanika ze servisu to OII mají až od MR 2007. Světla se nespínají podle intenzity sešlápnutí pedálu, ani aktivace ABS, ale podle rychlosti zpomalení. Je na to prý zvlášť ŘJ. Zkoušel jsem to na své a při brzdění z rychlosti pod cca 50km/h se neděje nic, ale z vyšší už to bliká. A vypnou se až ručně trojúhelníkem, nebo sešlápnutím plynu. Brzdění to ale musí být fakt razantní...
  9. famfulin76

    Pazvuky

    Tak když už jsme u pazvuků, taky přidám svojí trošku do mlýna... Hlavně při jízdě vyššími rychlostmi a při brždění, (asi už mám trochu zkroucený kotouče) mně něco nesnesitelně píská ze středovýho panelu (asi...). Jezdím denně po D2 na Blavu a ta panelka mně teda dává pořádně zabrat. Mám OII, 4/2007, 40000km. Co by to mohlo být ?
  10. Jo, jo. Lupání taktéž. Je to opravdu tím, že ty plasty reagují na prudké ochlazení. Po minutě, dvou je pokoj, takže na to prdím.
  11. Dík za super odpověď ! Jenže já to rádio ještě nemám... P.S.: za sekci se omlouvám, jsem tady novej.
  12. Ahoj ! Jenom skromný dotaz. Přehraje mi Stream s MP3 i soubory ve formátu WMA ? Ď.
  13. A co takhle volnej klíňák ..? Ten píská rád.
  14. Jo, je to určitě ten servomotorek a stojí 3800.-Kč. Výměnu bych nechal na servisu, protože je k tomu strašnej přístup. Mě to dělalo to samý a po výměně super...
×
×
  • Vytvořit nový...