iviak Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 caute.mam taky problem..mam octavu RS.ked auto stoji celu noc a je vonku okolo 0 stupnov tak po nastartovani je vsetko v pohode,ale ked sa idem rozbehovat tak auto zacne skakat a cukat ako keby slo na 3 valce.ked ho tak necham skakat tak po chvili zdochne.ked mu par krat pridam tak uz potom je vsetko v poriatku.poradte dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gus Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 caute.mam taky problem..mam octavu RS.ked auto stoji celu noc a je vonku okolo 0 stupnov tak po nastartovani je vsetko v pohode,ale ked sa idem rozbehovat tak auto zacne skakat a cukat ako keby slo na 3 valce.ked ho tak necham skakat tak po chvili zdochne.ked mu par krat pridam tak uz potom je vsetko v poriatku.poradte dik no tak tedle problém mi začal dělat u mého RSa taky,diagnostika nic tak nevim.Kdo ví at poradí pls. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iviak Vloženo 25. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 mas ju cipovanu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gus Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Mám,ale dělá mi to poslední dva měsíce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_1 Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 (editace) Vyčisti klapku a pokud to nepomůže, tak si zkontroluj všechny hadice k sání a k turbu. Ale začni tou klapkou, mělo by to určitě pomoct... Editováno: 1. Květen 2007, autor: michal_1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iviak Vloženo 5. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 klapku mam vycistenu..ked niekto na nieco pride tak dajte vediet.dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.