doktor.j Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Zajímá mě ,zda jdou nakódovat vystrřelovací klíče na O1 r.v. 97.Dálka chodit nebude to mi je jasný,ale půjdou přizpůsobit,alespoň aby nastartovali,nebo se musí něco předělávat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Zajímá mě ,zda jdou nakódovat vystrřelovací klíče na O1 r.v. 97.Dálka chodit nebude to mi je jasný,ale půjdou přizpůsobit,alespoň aby nastartovali,nebo se musí něco předělávat? Jasné, len prehodíš tyčinku imobilizéru do nového kľúča a môžeš veselo štartovať...... tu na fóre ich jeden clovek dava origo za 1000kc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 No zase tak jednoduchy to neni, jen rozdelat vystrelovak chce trochu zrucnosti a taky ty tycinky imo radi praskaj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.