100linda Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Nevíte prosím kde by se daly sehnat ty pecičky, které pootočením zajišťují koberečky viz druhý obrázek? Už jsem se ptal v servise, ale nevědí. Za případné info díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
100linda Vloženo 16. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Tak mi ten druhý obrázek s tou pecičkou nejde nahrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Zajdi do prodejny Škoda.Kde jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
100linda Vloženo 17. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Zajdi do prodejny Škoda.Kde jinde No tam jsem se právě ptal, ale řekli, že to něvědí, vždyť to v přípsěvku píšu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Zajdi do prodejny Škoda.Kde jinde No tam jsem se právě ptal, ale řekli, že to něvědí, vždyť to v přípsěvku píšu Kámoš se na to ptal a prý to ve Škodovce normálně mají... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rominator33 Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Taky mi chybí tyto dva kousky. Byl jsem se na to ptát ve Škodovce/ Ostrava /, řekli, že se to zvlášť neprodává, je to jenom v sadě když si koupíš ty koberečky. Jednu měli navíc tak mi ji dali, ale ta je jiná, je to v kuse s takovou plastovou podložkou a plastovým vrutem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Napiste si mailik na www.tepichy.eu treba vam poradi kdo jim to dodava! Tady je link: http://www.tepichy.eu/index.php?component=kontakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
100linda Vloženo 17. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Napiste si mailik na www.tepichy.eu treba vam poradi kdo jim to dodava! Tady je link: http://www.tepichy.eu/index.php?component=kontakt Tak jsem jim napsal a uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 Tak ta, co Ti dali, je urcena pro gumove koberce, ktere maji kulatou diru a jen se na to navleknou a je standardne soucasti sady gum. kobercu... Taky mi chybí tyto dva kousky. Byl jsem se na to ptát ve Škodovce/ Ostrava /, řekli, že se to zvlášť neprodává, je to jenom v sadě když si koupíš ty koberečky. Jednu měli navíc tak mi ji dali, ale ta je jiná, je to v kuse s takovou plastovou podložkou a plastovým vrutem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rominator33 Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 Nemyslím si, že je to jenom pro gumové, protože nahoře je přímo ten čudlík se kterým se pootočí, aby koberec byl šprajcnutý a neujížděl/ právě takový co tam "100 linda" chybí / Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
100linda Vloženo 18. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 Nemyslím si, že je to jenom pro gumové, protože nahoře je přímo ten čudlík se kterým se pootočí, aby koberec byl šprajcnutý a neujížděl/ právě takový co tam "100 linda" chybí / Tak tak, jde o textilní koberečky, které jsou z rubové strany pogumované. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
100linda Vloženo 24. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Tak mi odepsali následující : ...................ano u nás je možné tento typ fixace zakoupit. Cena je asi 30,-Kč za jednu sadu fixace. Odkud jste, máme pobočku Prostějov a Praha........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.