Publikováno Duben 16, 200718 r Nevíte prosím kde by se daly sehnat ty pecičky, které pootočením zajišťují koberečky viz druhý obrázek? Už jsem se ptal v servise, ale nevědí. Za případné info díky.
Duben 17, 200718 r Autor Zajdi do prodejny Škoda.Kde jinde No tam jsem se právě ptal, ale řekli, že to něvědí, vždyť to v přípsěvku píšu
Duben 17, 200718 r Zajdi do prodejny Škoda.Kde jinde No tam jsem se právě ptal, ale řekli, že to něvědí, vždyť to v přípsěvku píšu Kámoš se na to ptal a prý to ve Škodovce normálně mají...
Duben 17, 200718 r Taky mi chybí tyto dva kousky. Byl jsem se na to ptát ve Škodovce/ Ostrava /, řekli, že se to zvlášť neprodává, je to jenom v sadě když si koupíš ty koberečky. Jednu měli navíc tak mi ji dali, ale ta je jiná, je to v kuse s takovou plastovou podložkou a plastovým vrutem.
Duben 17, 200718 r Napiste si mailik na www.tepichy.eu treba vam poradi kdo jim to dodava! Tady je link: http://www.tepichy.eu/index.php?component=kontakt
Duben 17, 200718 r Autor Napiste si mailik na www.tepichy.eu treba vam poradi kdo jim to dodava! Tady je link: http://www.tepichy.eu/index.php?component=kontakt Tak jsem jim napsal a uvidíme
Duben 18, 200718 r Tak ta, co Ti dali, je urcena pro gumove koberce, ktere maji kulatou diru a jen se na to navleknou a je standardne soucasti sady gum. kobercu... Taky mi chybí tyto dva kousky. Byl jsem se na to ptát ve Škodovce/ Ostrava /, řekli, že se to zvlášť neprodává, je to jenom v sadě když si koupíš ty koberečky. Jednu měli navíc tak mi ji dali, ale ta je jiná, je to v kuse s takovou plastovou podložkou a plastovým vrutem.
Duben 18, 200718 r Nemyslím si, že je to jenom pro gumové, protože nahoře je přímo ten čudlík se kterým se pootočí, aby koberec byl šprajcnutý a neujížděl/ právě takový co tam "100 linda" chybí /
Duben 18, 200718 r Autor Nemyslím si, že je to jenom pro gumové, protože nahoře je přímo ten čudlík se kterým se pootočí, aby koberec byl šprajcnutý a neujížděl/ právě takový co tam "100 linda" chybí / Tak tak, jde o textilní koberečky, které jsou z rubové strany pogumované.
Duben 24, 200718 r Autor Tak mi odepsali následující : ...................ano u nás je možné tento typ fixace zakoupit. Cena je asi 30,-Kč za jednu sadu fixace. Odkud jste, máme pobočku Prostějov a Praha...........
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.