Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
post-6763-1176748549_thumb.jpgNevíte prosím kde by se daly sehnat ty pecičky, které pootočením zajišťují koberečky viz druhý obrázek? Už jsem se ptal v servise, ale nevědí. Za případné info díky.
Vloženo
Zajdi do prodejny Škoda.Kde jinde

No tam jsem se právě ptal, ale řekli, že to něvědí, vždyť to v přípsěvku píšu :)

Kámoš se na to ptal a prý to ve Škodovce normálně mají...

Vloženo

Taky mi chybí tyto dva kousky. Byl jsem se na to ptát ve Škodovce/ Ostrava /, řekli, že se to zvlášť neprodává, je to jenom v sadě když si koupíš ty koberečky. Jednu měli navíc tak mi ji dali, ale ta je jiná, je to v kuse s takovou plastovou podložkou a plastovým vrutem.

Vloženo

Tak ta, co Ti dali, je urcena pro gumove koberce, ktere maji kulatou diru a jen se na to navleknou a je standardne soucasti sady gum. kobercu...

Taky mi chybí tyto dva kousky. Byl jsem se na to ptát ve Škodovce/ Ostrava /, řekli, že se to zvlášť neprodává, je to jenom v sadě když si koupíš ty koberečky. Jednu měli navíc tak mi ji dali, ale ta je jiná, je to v kuse s takovou plastovou podložkou a plastovým vrutem.
Vloženo
Nemyslím si, že je to jenom pro gumové, protože nahoře je přímo ten čudlík se kterým se pootočí, aby koberec byl šprajcnutý a neujížděl/ právě takový co tam "100 linda" chybí /

Tak tak, jde o textilní koberečky, které jsou z rubové strany pogumované.

Vloženo

Tak mi odepsali následující :

...................ano u nás je možné tento typ fixace zakoupit. Cena je asi 30,-Kč za jednu sadu fixace. Odkud jste, máme pobočku Prostějov a Praha...........

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...