Honza123 Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Koupil jsem Felicii combi 1,6 Laurin a Klement v autobazaru. Bohužel jsem k ní dostal jen dva klíče (zdá se že originální), ale chybělo DO k alarmu, který je standardní škoda u baterky v prostoru motoru. Máte někdo zkušenost, jestli se dá sehnat nějaký ovladač a "naučit" ho? Byl jsem dnes v servisu Škoda a tam mi řekli 1000,- Kč práce (nevím co???) + nový ovladač, ale že to jde jen na alarm a centrál, který tam je to neovládá. V manuálu je přitom uvedeno, že DO na alarm zároveň ovládá i centrál, pokud je jím vůz vybaven... Nakonec mi řekli, že bych si musel koupit jednotku centrálu a pak nejlépe i alarm... Takže dva ovladače a pak možná ještě i klíč k otevření vozu... No super zabezpečení.... Moc se mi to nezdá...ten přístup autorizovaného servisu... ani se na to nešli podívat.... Poradí někdo? Díky moc. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapitaniglo Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 Koupil jsem Felicii combi 1,6 Laurin a Klement v autobazaru. Bohužel jsem k ní dostal jen dva klíče (zdá se že originální),ale chybělo DO k alarmu, který je standardní škoda u baterky v prostoru motoru. Máte někdo zkušenost, jestli se dá sehnat nějaký ovladač a "naučit" ho? Byl jsem dnes v servisu Škoda a tam mi řekli 1000,- Kč práce (nevím co???) + nový ovladač, ale že to jde jen na alarm a centrál, který tam je to neovládá. V manuálu je přitom uvedeno, že DO na alarm zároveň ovládá i centrál, pokud je jím vůz vybaven... Nakonec mi řekli, že bych si musel koupit jednotku centrálu a pak nejlépe i alarm... Takže dva ovladače a pak možná ještě i klíč k otevření vozu... No super zabezpečení.... Moc se mi to nezdá...ten přístup autorizovaného servisu... ani se na to nešli podívat.... Poradí někdo? Díky moc. Honza Mam uplne stejny problem jeste to budu resit tak dam vedet jak sem dopad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulsmile Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Pokud se jedná o origo centrál s alarmem, pak můžu doporučit http://www.tron.sro.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 Mám ten samý problém, mám origo alarm i DO, ale nemám klíček a funguje pouze centrál na klíč (asi vypnuto klíčkem v ř.j. - siréně).... tak dejte vědět jak jste dopadli..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Tak jsem tam psal, a mám jim poslat tu ř.j. s dálkou a dají mi to do kupy.... viz e-mail od nich: Dobrý den, Bude nutné alarm vymontovat a zaslat k nám na firmu, kde Vám vyměníme zámek i sklíčema. Předpokládaná cena je Cca 500,- Kč bez DPH. Alarm zašlete i s dálkovýma ovladačem. S pozdravem Roman Dovčiak Tel. 603 872010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulsmile Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 jj, taky jsem to tak měl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 Nakonec jsem si objednal i jeden náhradní ovladač a poutko.... ovladač cca 1200,- vč. naprogramování.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.