pickfick Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 existujou nejaky celo ledkove zadni lampy na O1 combi? nedavno jsem potkal golfa s takovymy svetly a byla to fakt pecka!!! nadhera... dejte nejaky fotky nebo linky na prodejce a kdyztak i reference...diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 Existují tyto od Milotecu svítí perfektně. Nejsou teda celodiodový blinkr a brzda jsou žárovky diodový jsou světla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 (editace) Další fotka. Jiný diodový jsem zatim neviděl Editováno: 18. Duben 2007, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pickfick Vloženo 18. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 no to je skoda, na golfa uz maji takovych moznosti http://www.tacc.cz/themes/kategorie/index....kategorieid=106 a my oktaviaci furt h*vno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 Taky bych nějaké diody bral. Moc se mi líbí světla na novým Passatu. Je to paráda a ten blinkr kolem světla je super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Možná by se stálo za to dohodnout a oslovit nějakého výrobe ..naznačit mu že na Českém trhu by o takové světla byl zájem. Myslím že by to pochopil a bylo by Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Nebo si je vyrobte,vemte stare svetla,urezte zadni kryt a udelejte konzolu s led diodama slo by to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pickfick Vloženo 19. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 ja si radeji za precizni praci zaplatim, nez se stim srat sam.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Ano ale nejspis ti to zadna firma neudela protoze nema jistotu odberu a musi to povolit jeste sko.A kdyby tak ty prvni kusy budou za nehorázny prachy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamosi Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Nebo si je vyrobte,vemte stare svetla,urezte zadni kryt a udelejte konzolu s led diodama slo by to Taky by se mi libili diodove svetla, ale neco ozaj decentni ... doplnky od Milotecu se mi teda vubec nelibi 2deko: Ano, dalo by sa to, ale byla by s tim spousta prace a nikdy by to nebylo tak hezke jak kdyz to nejaky vyrobce udela tak jak to ma byt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.