Publikováno Duben 18, 200718 r existujou nejaky celo ledkove zadni lampy na O1 combi? nedavno jsem potkal golfa s takovymy svetly a byla to fakt pecka!!! nadhera... dejte nejaky fotky nebo linky na prodejce a kdyztak i reference...diky
Duben 18, 200718 r Existují tyto od Milotecu svítí perfektně. Nejsou teda celodiodový blinkr a brzda jsou žárovky diodový jsou světla.
Duben 18, 200718 r Další fotka. Jiný diodový jsem zatim neviděl Upraveno Duben 18, 200718 r od zabiak
Duben 18, 200718 r Autor no to je skoda, na golfa uz maji takovych moznosti http://www.tacc.cz/themes/kategorie/index....kategorieid=106 a my oktaviaci furt h*vno
Duben 18, 200718 r Taky bych nějaké diody bral. Moc se mi líbí světla na novým Passatu. Je to paráda a ten blinkr kolem světla je super.
Duben 19, 200718 r Možná by se stálo za to dohodnout a oslovit nějakého výrobe ..naznačit mu že na Českém trhu by o takové světla byl zájem. Myslím že by to pochopil a bylo by
Duben 19, 200718 r Nebo si je vyrobte,vemte stare svetla,urezte zadni kryt a udelejte konzolu s led diodama slo by to
Duben 19, 200718 r Ano ale nejspis ti to zadna firma neudela protoze nema jistotu odberu a musi to povolit jeste sko.A kdyby tak ty prvni kusy budou za nehorázny prachy
Duben 19, 200718 r Nebo si je vyrobte,vemte stare svetla,urezte zadni kryt a udelejte konzolu s led diodama slo by to Taky by se mi libili diodove svetla, ale neco ozaj decentni ... doplnky od Milotecu se mi teda vubec nelibi 2deko: Ano, dalo by sa to, ale byla by s tim spousta prace a nikdy by to nebylo tak hezke jak kdyz to nejaky vyrobce udela tak jak to ma byt
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.