blade25 Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 (editace) Zdravím všetkých.. Surfuješ na internete aspoň 5 hodín mesačne? Chceš aby ti tvoje surfovanie zarábalo peniaze? Pozri ďalej... Editováno: 10. Červen 2007, autor: blade25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Co to je toto ? Naka reklama ? Pfuj pfuj pfuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 .... rekl bych spis "zaujimava moznost zarobku" pri odstranenovani spywaru a adwaru ze sveho PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blade25 Vloženo 8. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 (editace) Zdravim.. Takze trosku to trvalo, ale uz je to tu... Program na zarabanie cez internet pomocou agloca je uz k stiahnutiu. Najprv sa zaregistrujte podla navodu z tadeto: http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/83524/...r_752.56KB.html A potom si stiahnite Agloco Viewbar z tadeto: http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/13716/...exe_2.17MB.html Mne uz to funguje... Takze dotoho.. Cafte Editováno: 10. Červen 2007, autor: blade25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
///M5 Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 Zdravim.. Takze trosku to trvalo, ale uz je to tu...Program na zarabanie cez internet pomocou agloca je uz k stiahnutiu. Najprv sa zaregistrujte podla navodu z tadeto: http://muj.edisk.cz/soubor/stahni/60266/Mo...r_730.95kB.html A potom si stiahnite Agloco Viewbar z tadeto: http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/13716/...exe_2.17MB.html Mne uz to funguje... Takze dotoho.. Cafte Kolik už jsi zarobil a jak to funguje? Přibliž nám to trochu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 Jo jo, trochu přiblížit...a jak to vynáší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blade25 Vloženo 9. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 Nazdar... Pracujem na prezentacii.. zajtra to tu dam.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blade25 Vloženo 9. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 (editace) Zdravím všetkých. Takže tu sú žiadané informácie. 1. stiahnite si súbor Agloco.rar zo stránky http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/83524/...r_752.56KB.html tento súbor obsahuje tri dokumenty vo worde - Ako sa registrovať -Ako to funguje, -Doplňujúce informácie 2. stiahnite si inštalačku na Agloco Viewbar zo stránky: http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/13716/...exe_2.17MB.html Všetky informácie sú v troch wordovských dokumentoch... Nebojte sa nie je v nich žiaden vírus, iba texty a pár obrázkov. Editováno: 10. Červen 2007, autor: blade25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blade25 Vloženo 10. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 V pripade zaujmu, alebo nejakych nejanosti ma kontaktujte na: email: marian.agloco@azet.sk alebo ICQ: 493-841-926 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 10. Červen 2007 Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 Tohle uz zde bylo mockrat. Nikdy to nefungovalo. Navic ten pyramidovej zpusob je mi krajne nesympatickej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 10. Červen 2007 Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 Tohle uz zde bylo mockrat. Nikdy to nefungovalo.Navic ten pyramidovej zpusob je mi krajne nesympatickej. Todle sice neznam, ale kdysi sem zkousel SPEDII a to fungovalo. Sice sem s tim udelal asi "jen" $60 ale lepsi nez dratem do woka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blade25 Vloženo 12. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 Ja od toho tiez neocakavam, ze zarobim milinony, ale 5 hodin na internete do mesiaca urcite som, a ked mi to aspon pokryje naklady za net tak budem spokojny.. Nikoho nepresviedcam, aby do toho isiel.... rozhodnutie je na kazdom z vas,,.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blade25 Vloženo 23. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 Zdravím všetkých Ponúkam Vám zaujímavú možnosť výnosného zarábania z domu prostredníctvom internetu. Platené surfovanie po internete. Výška zárobku nie je ničím obmedzená, všetko záleží iba na Vašej šikovnosti. Nie sú potrebné žiadne vstupné náklady. Priemerná znalosť práce s internetom a anglického jazyka je vítaná. Podmienky: PC a pripojenie k internetu. Podrobný návod zadarmo na stránke: www.aglocosk.yw.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 27. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2007 Pusobi to velice neduveryhodne. Pyramidovy princip, naprosto nepruhledne odmenovani, nutnost ziskavat nove lidi, instalace pochybneho sw do meho pc, seky na 25000,- jako by vypadly z reklamnich prospektu se zarucenou vyhrou ...tak uz to nekdo zkuste.... ja nemuzu, protoze bych se studem propadl, kdybych tohle mel vnucovat svym pratelum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blade25 Vloženo 2. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 Nazdar kolego. Moja ponuka nema za ulohu niekoho nutit a uz vobec nie presviedcat, aby skusil AGLOCO. Dal som to tu ako info, ze take nieco existuje. Rozhodnutie je iba na vas. Ja verim, ze AGLOCO moze fungovat a preto to robim. Na mojej stranke www.aglocosk.yw.sk su aj informacie ohladom odmenovania. Pusobi to velice neduveryhodne. Pyramidovy princip, naprosto nepruhledne odmenovani, nutnost ziskavat nove lidi, instalace pochybneho sw do meho pc, seky na 25000,- jako by vypadly z reklamnich prospektu se zarucenou vyhrou ...tak uz to nekdo zkuste.... ja nemuzu, protoze bych se studem propadl, kdybych tohle mel vnucovat svym pratelum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 Ja jsem z techto nabidek vylecen, ja nejsem ta prava duveriva RYBKA... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Na mojej stranke www.aglocosk.yw.sk su aj informacie ohladom odmenovania. Jo uz jsem to nasel. Takze pokud nebudu obtezovat zadne svoje pratele, tak si muzu vydelat maximalne 5$ za mesic. ....pricemz se ovsem posilaji jen castky od 100$ vyse, takze za 20 mesicu surfovani mi mozna neco poslou, pokud ta firma bude jeste existovat a pokud to neni normalni podvod. Pripomina mi to firmu autoreklama, taky velice seriozni zajimava firma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blade25 Vloženo 22. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Na mojej stranke www.aglocosk.yw.sk su aj informacie ohladom odmenovania. Jo uz jsem to nasel. Takze pokud nebudu obtezovat zadne svoje pratele, tak si muzu vydelat maximalne 5$ za mesic. ....pricemz se ovsem posilaji jen castky od 100$ vyse, takze za 20 mesicu surfovani mi mozna neco poslou, pokud ta firma bude jeste existovat a pokud to neni normalni podvod. Pripomina mi to firmu autoreklama, taky velice seriozni zajimava firma. Každý má právo na svoj názor. Problém je v tom, že každý by chcel peniaze za darmo. Kto chce skúsi kto nechce neskusi. Mna na AGLOCU zaujalo to, že do toho nemusím investovať žiadne peniaze. Väčšina spoločností, ktoré ponúkajú zárobok na webe žiada vstupný poplatok za informácie. Ďalšia skutočnosť, ktorá ma presvedčila je to, že AGLOCO je celosvetová spoločnosť. Stačí si zadať slovo AGLOCO do Googlu a presvedčíte sa sami. Rozhodnutie je na vás. S pozdravom Blade Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.