Květen 7, 200718 r A tady je nárazník ze šíleného konceptu od Milotecu. Ale v jedné barvě vypadá docela dobře
Květen 7, 200718 r No raději jsem po něm fakt nepil. Ale ta co spala v autě se mnou byla dobrá a tý bych se nebál a byla policistka:)) Tak tady sem hodím některá fota a zbytek bude na webu sem dám octavie co jsem chytil. Tahle měla supr kola a vůbec vypadala dobře tahle černá je přece Mad Mika ! Jsme se tady o tom bavili, že jsme se tam potkali.
Květen 7, 200718 r Kundy 2. Jinak všech 78 fotek co jsem nafotil naleznete na http://www.foto.skodaoctavia.cz/ právě se tam nahrávají. Fotil jsem hlavně libovky takže je snad na co koukat
Květen 7, 200718 r tahle černá je přece Mad Mika ! Jsme se tady o tom bavili, že jsme se tam potkali. Tak ten stál kousek odemně Tak fotky už jsou nahrány ve fotogalerii Další mazec se stal, že v mimoni blízko mě stál favorit se stříbrnými samolepkami na oknech vypadalo to jak hory nebo sních celé okna takhle sprasené. A když jsem přijel domu tak před mim barákem byl ten favorit roztřelenej a sestřelil dalších 5 aut a byl pěkně na sračku naštěstí se řidiči nic nestalo. Ale náhoda jak svině svět je malej Upraveno Květen 7, 200718 r od zabiak
Květen 7, 200718 r 2zabiak: Libilo se ti to, protoze jsi se vozral... To s tema holkama, to je nechutny... Octu s predkem z Alfy nemam, ale mam naprosto tragicky predek jinak hezkeho auta - Passata A pak tu mame jeden libovy model - Pipi puncochata
Květen 8, 200718 r 2zabiak: Libilo se ti to, protoze jsi se vozral... To s tema holkama, to je nechutny... Octu s predkem z Alfy nemam, ale mam naprosto tragicky predek jinak hezkeho auta - Passata A pak tu mame jeden libovy model - Pipi puncochata Ten Passat je hroznej, aspoň kdyby ten nárazník dal do černý barvy, ale takhle je to děs stejně jak ta punčoška...
Květen 8, 200718 r Další octa Ty kola Jo jo OZ ANTARES to je mazec!!! :palec2: Vsak ta cena celkem taky
Květen 8, 200718 r Tak fotky a videa pomalu laduju na klubove FTp... Upraveno Květen 8, 200718 r od JasteR
Květen 9, 200718 r Tak fotky a videa pomalu laduju na klubove FTp... Du to stahnout .. konecne nekdo rozumnej
Květen 9, 200718 r Tak fotky a videa pomalu laduju na klubove FTp... Du to stahnout .. konecne nekdo rozumnej RE: No vcera jsem tam nahazel asi polovinu, dnes to snad dodam vsechno, mam sice 4mb net, ale upload je porad naprd...
Květen 9, 200718 r Tak fotky a videa pomalu laduju na klubove FTp... Du to stahnout .. konecne nekdo rozumnej RE: No vcera jsem tam nahazel asi polovinu, dnes to snad dodam vsechno, mam sice 4mb net, ale upload je porad naprd... dam to na OC web taky jo at tam neco mame
Květen 9, 200718 r Jak chces, moje fotky klidne pouzij, uz jsem je dokopiroval vsechny i videa na FTP...
Březen 20, 201015 r Zdravím Vás nemá tu někdo fotku výfuku na Fabii II od milotecu z přímého pohledu do něj. Jedná se mi o tento výfuk http://www.spoilerce...niho-narazniku/ , a popřípadě jestli ho nasadím na 1,2 HTP . Díky za odpověd. PS: Díky a Promin Blacky .)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.