Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)
Ahoj.. no já asi taky nepopjedu... tak max na tu sobotu a nebo když pojedu s nějakou partou tady od nás.. něco už se chystá.... ale co by mně spíš zajímalo je to .že v neděly se jede v sosnové drift cap.. tak to by mně zajímalo více...

Hele pane, nejede se tam spíše Drift CUP??? Ten cap je asi něco jinýho, né? :smich: Však mně znáš, tak doufám, že to bereš s nadhledem

neee v Sosnové bude MS čepičářů v driftu, takže to měl napsaný zpráfně "Drift CAP" lol:smich:

a my máme domluvený ice bruslení na Mácháči, takže asi taky spíš Chabry..

ps: a k tomu bruslení.. fakt nic nehulim :smich:

Editováno: , autor: superfatty
Vloženo

Teda, ale sere mě ta cena za auto 400Kč to je nehorázná palba ještě když ten sraz srazem dělají ty auta. Naštěstí vezu aspon kámoše takže to budu mít za 200,-. Ale kdo tam jede sám tak to má blbý.

Vloženo
Ahoj.. no já asi taky nepopjedu... tak max na tu sobotu a nebo když pojedu s nějakou partou tady od nás.. něco už se chystá.... ale co by mně spíš zajímalo je to .že v neděly se jede v sosnové drift cap.. tak to by mně zajímalo více...

Hele pane, nejede se tam spíše Drift CUP??? Ten cap je asi něco jinýho, né? :smich: Však mně znáš, tak doufám, že to bereš s nadhledem

neee v Sosnové bude MS čepičářů v driftu, takže to měl napsaný zpráfně "Drift CAP" lol:smich:

a my máme domluvený ice bruslení na Mácháči, takže asi taky spíš Chabry..

ps: a k tomu bruslení.. fakt nic nehulim :smich:

To myslíš u termita tu umělou plochu? Skoro nikdo tam nechodí.

Vloženo
Hurá do Mimoně jedu dneska v 6 lol

Leštím auto doufám že nebude pršet to by mě pěkně nasralo

si pis ze vecer nebo pres noc bude chcat

myslim že jo.Pač sem si umyl auto.A to funguje..... lol

Vloženo
se koukněte na tuning-forum.org ne vy kuny a nbeo na tuningy,cz ;) nesmíte bejt líný chlapci

Tak potom je Honzo celé tohle forum a stránky OC na hovno. proč mám prolézat další, když lidi od nás psali že jedou? Nezlob se, ale tvoje připomínka mi v tomto přijde zcestná :feve:

Vloženo

no jako by jsi nevěděl, že pokud tam nejede větší skvadra OC tak fotek je vždy málo viz třeba Letňany na fotky odtam tud jsem se taky musel podívat jinde bo sem dal třeba cannon jen jednu fotku ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...