Přejít na obsah

Mimoň 4.-6.5.2007

baurak

Doporučené příspěvky

Ahoj.. no já asi taky nepopjedu... tak max na tu sobotu a nebo když pojedu s nějakou partou tady od nás.. něco už se chystá.... ale co by mně spíš zajímalo je to .že v neděly se jede v sosnové drift cap.. tak to by mně zajímalo více...

Hele pane, nejede se tam spíše Drift CUP??? Ten cap je asi něco jinýho, né? :smich: Však mně znáš, tak doufám, že to bereš s nadhledem

neee v Sosnové bude MS čepičářů v driftu, takže to měl napsaný zpráfně "Drift CAP" lol:smich:

a my máme domluvený ice bruslení na Mácháči, takže asi taky spíš Chabry..

ps: a k tomu bruslení.. fakt nic nehulim :smich:

Editováno: , autor: superfatty
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj.. no já asi taky nepopjedu... tak max na tu sobotu a nebo když pojedu s nějakou partou tady od nás.. něco už se chystá.... ale co by mně spíš zajímalo je to .že v neděly se jede v sosnové drift cap.. tak to by mně zajímalo více...

Hele pane, nejede se tam spíše Drift CUP??? Ten cap je asi něco jinýho, né? :smich: Však mně znáš, tak doufám, že to bereš s nadhledem

neee v Sosnové bude MS čepičářů v driftu, takže to měl napsaný zpráfně "Drift CAP" lol:smich:

a my máme domluvený ice bruslení na Mácháči, takže asi taky spíš Chabry..

ps: a k tomu bruslení.. fakt nic nehulim :smich:

To myslíš u termita tu umělou plochu? Skoro nikdo tam nechodí.

Odkaz ke komentáři

se koukněte na tuning-forum.org ne vy kuny a nbeo na tuningy,cz ;) nesmíte bejt líný chlapci

Tak potom je Honzo celé tohle forum a stránky OC na hovno. proč mám prolézat další, když lidi od nás psali že jedou? Nezlob se, ale tvoje připomínka mi v tomto přijde zcestná :feve:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...