superfatty Vloženo 3. Květen 2007 Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 (editace) Ahoj.. no já asi taky nepopjedu... tak max na tu sobotu a nebo když pojedu s nějakou partou tady od nás.. něco už se chystá.... ale co by mně spíš zajímalo je to .že v neděly se jede v sosnové drift cap.. tak to by mně zajímalo více... Hele pane, nejede se tam spíše Drift CUP??? Ten cap je asi něco jinýho, né? Však mně znáš, tak doufám, že to bereš s nadhledem neee v Sosnové bude MS čepičářů v driftu, takže to měl napsaný zpráfně "Drift CAP" a my máme domluvený ice bruslení na Mácháči, takže asi taky spíš Chabry.. ps: a k tomu bruslení.. fakt nic nehulim Editováno: 3. Květen 2007, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 3. Květen 2007 Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 Teda, ale sere mě ta cena za auto 400Kč to je nehorázná palba ještě když ten sraz srazem dělají ty auta. Naštěstí vezu aspon kámoše takže to budu mít za 200,-. Ale kdo tam jede sám tak to má blbý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 3. Květen 2007 Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 tuhle akci vynechám.tak si to užijte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 3. Květen 2007 Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 V kolik budete vyjjizdet, mohli by sme se nekde sejit na benzince Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 3. Květen 2007 Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 (editace) Sakra celej víkend má pršet, snad ty meteorologové kecaj jako dycky, jinak to vzdávám. Editováno: 3. Květen 2007, autor: Fugenbunt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 3. Květen 2007 Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 Hlasej oblacno s moznosti prehanek, no snad to nebude tak horky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CANNON Vloženo 3. Květen 2007 Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 jedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 Tak kluci hezky fotte, ja uz mam sice auto z lakovny doma a sem celkem nadsenej, ale jet proste nemuzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 ja vyjizdim kolem 9 z Melnika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 Hurá do Mimoně jedu dneska v 6 Leštím auto doufám že nebude pršet to by mě pěkně nasralo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 Hurá do Mimoně jedu dneska v 6 Leštím auto doufám že nebude pršet to by mě pěkně nasralo si pis ze vecer nebo pres noc bude chcat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 Ahoj.. no já asi taky nepopjedu... tak max na tu sobotu a nebo když pojedu s nějakou partou tady od nás.. něco už se chystá.... ale co by mně spíš zajímalo je to .že v neděly se jede v sosnové drift cap.. tak to by mně zajímalo více... Hele pane, nejede se tam spíše Drift CUP??? Ten cap je asi něco jinýho, né? Však mně znáš, tak doufám, že to bereš s nadhledem neee v Sosnové bude MS čepičářů v driftu, takže to měl napsaný zpráfně "Drift CAP" a my máme domluvený ice bruslení na Mácháči, takže asi taky spíš Chabry.. ps: a k tomu bruslení.. fakt nic nehulim To myslíš u termita tu umělou plochu? Skoro nikdo tam nechodí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 U me mala zmena a jista mala sance, ze bych se dostavil ... nema nekdo nahodou volnaska ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 Hurá do Mimoně jedu dneska v 6 Leštím auto doufám že nebude pršet to by mě pěkně nasralo si pis ze vecer nebo pres noc bude chcat myslim že jo.Pač sem si umyl auto.A to funguje..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 nejedu tez - momentalne nemam cim, ale chabry to jistej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Hej kuny, tak kde jsou fotky??? Co to je za bordel???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 taky čekam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 se koukněte na tuning-forum.org ne vy kuny a nbeo na tuningy,cz nesmíte bejt líný chlapci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 se koukněte na tuning-forum.org ne vy kuny a nbeo na tuningy,cz nesmíte bejt líný chlapci ale no tak.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 se koukněte na tuning-forum.org ne vy kuny a nbeo na tuningy,cz nesmíte bejt líný chlapci Tak potom je Honzo celé tohle forum a stránky OC na hovno. proč mám prolézat další, když lidi od nás psali že jedou? Nezlob se, ale tvoje připomínka mi v tomto přijde zcestná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 no jako by jsi nevěděl, že pokud tam nejede větší skvadra OC tak fotek je vždy málo viz třeba Letňany na fotky odtam tud jsem se taky musel podívat jinde bo sem dal třeba cannon jen jednu fotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Tak já vám sem nějakou tu fotku dám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Pěkná škůdka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Docela zajímavý, ale některý detaily nic moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Nějakej slovák dělal v noci bordel tak ho ostříleli paintbolkou a ještě si urval spodek nárazníku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.