zabiak Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 A tady je nárazník ze šíleného konceptu od Milotecu. Ale v jedné barvě vypadá docela dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Další octa Ty kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 No raději jsem po něm fakt nepil. Ale ta co spala v autě se mnou byla dobrá a tý bych se nebál a byla policistka:)) Tak tady sem hodím některá fota a zbytek bude na webu sem dám octavie co jsem chytil. Tahle měla supr kola a vůbec vypadala dobře tahle černá je přece Mad Mika ! Jsme se tady o tom bavili, že jsme se tam potkali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 A kundy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Kundy 2. Jinak všech 78 fotek co jsem nafotil naleznete na http://www.foto.skodaoctavia.cz/ právě se tam nahrávají. Fotil jsem hlavně libovky takže je snad na co koukat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 (editace) tahle černá je přece Mad Mika ! Jsme se tady o tom bavili, že jsme se tam potkali. Tak ten stál kousek odemně Tak fotky už jsou nahrány ve fotogalerii Další mazec se stal, že v mimoni blízko mě stál favorit se stříbrnými samolepkami na oknech vypadalo to jak hory nebo sních celé okna takhle sprasené. A když jsem přijel domu tak před mim barákem byl ten favorit roztřelenej a sestřelil dalších 5 aut a byl pěkně na sračku naštěstí se řidiči nic nestalo. Ale náhoda jak svině svět je malej Editováno: 7. Květen 2007, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 los Cundos vedle toho hajzlu jsou fakt dost dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 2zabiak: Libilo se ti to, protoze jsi se vozral... To s tema holkama, to je nechutny... Octu s predkem z Alfy nemam, ale mam naprosto tragicky predek jinak hezkeho auta - Passata A pak tu mame jeden libovy model - Pipi puncochata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 tomu Passatu tam něco chbí, ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 2zabiak: Libilo se ti to, protoze jsi se vozral... To s tema holkama, to je nechutny... Octu s predkem z Alfy nemam, ale mam naprosto tragicky predek jinak hezkeho auta - Passata A pak tu mame jeden libovy model - Pipi puncochata Ten Passat je hroznej, aspoň kdyby ten nárazník dal do černý barvy, ale takhle je to děs stejně jak ta punčoška... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 ten Páša je fakt šílenej co tam měl přidělaný těma fašetama: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 Tadycta nic moc Noo...uz dlouho jsem nevidel takhle sprasenou octu!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 Další octa Ty kola Jo jo OZ ANTARES to je mazec!!! :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 Další octa Ty kola Jo jo OZ ANTARES to je mazec!!! :palec2: Vsak ta cena celkem taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 (editace) Tak fotky a videa pomalu laduju na klubove FTp... Editováno: 8. Květen 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Tak fotky a videa pomalu laduju na klubove FTp... Du to stahnout .. konecne nekdo rozumnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Tak fotky a videa pomalu laduju na klubove FTp... Du to stahnout .. konecne nekdo rozumnej RE: No vcera jsem tam nahazel asi polovinu, dnes to snad dodam vsechno, mam sice 4mb net, ale upload je porad naprd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Tak fotky a videa pomalu laduju na klubove FTp... Du to stahnout .. konecne nekdo rozumnej RE: No vcera jsem tam nahazel asi polovinu, dnes to snad dodam vsechno, mam sice 4mb net, ale upload je porad naprd... dam to na OC web taky jo at tam neco mame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Jak chces, moje fotky klidne pouzij, uz jsem je dokopiroval vsechny i videa na FTP... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 Pro Jima TDi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 Fotky ode mne na club ftp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Itali Vloženo 20. Březen 2010 Sdílet Vloženo 20. Březen 2010 Zdravím Vás nemá tu někdo fotku výfuku na Fabii II od milotecu z přímého pohledu do něj. Jedná se mi o tento výfuk http://www.spoilerce...niho-narazniku/ , a popřípadě jestli ho nasadím na 1,2 HTP . Díky za odpověd. PS: Díky a Promin Blacky .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.