Martin1 Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Jedním slovem - hrůza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 to je nějaký ramínko na šaty, na tom kufru ? Když podobný křídla vídám na silnici, můžu se smíchy přetrhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 ten první dvoubarevnej je naprostej luxus, to druhy, kdyby tam nebylo křídlo a trosku umírněnější kola, ne jako z tatry, tak taky gut. ale to prvni je ňamka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Super, jen to křídlo teda taky nemusím, ale před pár lety to bylo v modě. Hlavně ten zadní nárazník u tý stříbrný vypadá super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Me se to libi !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin1 Vloženo 26. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 (editace) Stahoval jsem si to do PC v době kdy vyjela OII a v tý době byly tyhle křídla víc v módě. Dneska už jsme asi jinde, bohudík. Mě se líbí víc ta první dvoubarevná, akorát bych dal ještě lišty do barvy a byla by to pecka. Editováno: 26. Duben 2007, autor: Martin1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Stahoval jsem si to do PC v době kdy vyjela OII a v tý době byly tyhle křídla víc v módě. Dneska už jsme asi jinde, bohudík. Mě se líbí víc ta první dvoubarevná, akorát bych dal ještě lišty do barvy a byla by to pecka. Listy bych dal do ty modry barvy co ma na strese Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 ...tá prvá je krásavica, to druhé mi viac pripomína tuzing ako tuning Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.