Publikováno Duben 27, 200718 r Chlapi někdy když stojím na místě,tak mi jde ztuha otáčet volantem. Když přidám malinko plyn, tak se to zlepší. Mám 1.9TDI 66kw a gumy 195/65/15 Neví někdo co s tím. Díky za odpo.
Duben 28, 200718 r Chlapi někdy když stojím na místě,tak mi jde ztuha otáčet volantem. Když přidám malinko plyn, tak se to zlepší. Mám 1.9TDI 66kw a gumy 195/65/15Neví někdo co s tím. Díky za odpo. Jukni, kolik oleje máš v servu, je to ta nádobka se zeleným víčkem nad nádobkou ostřikovačů . Jinak by to mohl dělat i řemen nebo přepouštěcí ventil serva.
Květen 2, 200718 r Oleje mám mezi ryskami a co s tím přepouštěcím ventilem? Ten ventil je v samotném řízení a ber ho jako krajní možnost. Mě se nedávno stalo, že mi najednou přestalo jít posilovaní, tak jsem zastavil, protůroval a najednou to šlo a od té doby dobré. Mysím si, že mi zůstal ten ventil vyset, jelikož jsem měl předtím plný rejd. Nevyměňoval jsi náhodou náplň v servu nebo nedoplňoval?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.