miruld Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Chlapi někdy když stojím na místě,tak mi jde ztuha otáčet volantem. Když přidám malinko plyn, tak se to zlepší. Mám 1.9TDI 66kw a gumy 195/65/15 Neví někdo co s tím. Díky za odpo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 28. Duben 2007 Sdílet Vloženo 28. Duben 2007 Chlapi někdy když stojím na místě,tak mi jde ztuha otáčet volantem. Když přidám malinko plyn, tak se to zlepší. Mám 1.9TDI 66kw a gumy 195/65/15Neví někdo co s tím. Díky za odpo. Jukni, kolik oleje máš v servu, je to ta nádobka se zeleným víčkem nad nádobkou ostřikovačů . Jinak by to mohl dělat i řemen nebo přepouštěcí ventil serva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miruld Vloženo 29. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Oleje mám mezi ryskami a co s tím přepouštěcím ventilem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 Oleje mám mezi ryskami a co s tím přepouštěcím ventilem? Ten ventil je v samotném řízení a ber ho jako krajní možnost. Mě se nedávno stalo, že mi najednou přestalo jít posilovaní, tak jsem zastavil, protůroval a najednou to šlo a od té doby dobré. Mysím si, že mi zůstal ten ventil vyset, jelikož jsem měl předtím plný rejd. Nevyměňoval jsi náhodou náplň v servu nebo nedoplňoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.