Speedy20V Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 (editace) myslím že ne. Editováno: 29. Duben 2007, autor: Speedy20V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 29. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 29. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 volant mám rovně, ale to kolo je jaksi vyhlé či co .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 29. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 (editace) bylo opravdu krásné a stejné asi už neseženu... Editováno: 29. Duben 2007, autor: Speedy20V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 29. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 jeden takovej rantlíček a chytil jsem ho jenom krajem, o pět cenťáku vedle a minul jsem ho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 29. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Drzim palc at to das co nejdriv do kupy !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 29. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 29. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 29. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 MichalF: Díkec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 To alu kolo mozna jeste budou schopni opravit ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 No do haje, chlape, cim to, si prehnal zatacku a ulitlo Ti to na ten rantl? To das do kupy, hlavne, ze jsi ok! Jo a co tlumic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 29. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 No tak to já nevím, myslíš že jo? Podle mě když je ještě ke všemu dvoudílné.... nevím no, aby to pak nejezdilo nějak blbě a nevím jak by to vypadalo, myslím povrchově... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 29. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Krysarr: Přesně tak, odbočoval jsem na poslední chvilku a preš silnici byly vyjeté koleje, takže mě to trošku nadhodilo a pak už jsem letmo vrazil do toho rantlu, co tlumič, tak to nevím každopádně než se tohleto stalo, tak mi stejně začal nějak vrzat a nevím proč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Krysarr: Přesně tak, odbočoval jsem na poslední chvilku a preš silnici byly vyjeté koleje, takže mě to trošku nadhodilo a pak už jsem letmo vrazil do toho rantlu, co tlumič, tak to nevím každopádně než se tohleto stalo, tak mi stejně začal nějak vrzat a nevím proč... Jaj, no jo, kvalita nasich silnic No to das do kupy, hlavne, ze se nestalo nic vic, ze Te to nejak nenakoplo nebo tak. Vrzat? Covece, to bych videl na vrzani cehokoliv jinyho nez tlumice, od toho bych to vazne necekal, snad to bude ok. No i kdyby, je v zaruce. A to kolo, no, takhle jebly kolo bych asi dal opraveny tak max dozadu, ale pri Tvym stylu jizdy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 29. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Jak to jako myslíš? a to kolo zkusím sehnat nové a když tak koupím nový všechny a bude tady ty si dám na výstavku do vytrínky a to že jsou tlumiče v záruce je mi asi k ničemu když jsem s ním tak ošklivě buchnul no ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 29. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 a se mnou to jenom trochu drnclo..... respektive auto vyskočilo půl metru do vyšky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Jak to jako myslíš? a to kolo zkusím sehnat nové a když tak koupím nový všechny a bude tady ty si dám na výstavku do vytrínky a to že jsou tlumiče v záruce je mi asi k ničemu když jsem s ním tak ošklivě buchnul no ne? No ze bych se bal pri Tvejch rychlostech a driftech mit na aute i trochu jebly kolo S mym rodinnym vozem je to neco jinyho, me to jede do rychlosti vetsiho vetru No pokud mu mechanicky nic z ty rany neni a jen vrze (coz si ale fakt nemyslim), tak to zaruce nemuze vadit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Ahoj, tak tohle by mě asi maximálně nasr*. snad to brzy opravíš, ten ráfek půjde srovnat, viděl jsme i horší. To kolo je nejspíš vyhlé kvůli rameni, jsi ho ohnul. Držím palce u opravy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Zbyvaji jen oci pro plac... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 29. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Díky chlapi, snad to nebude tak hrozný a autí bude brzo ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 No teda chlape to je smůla!!! Držím palce při opravě!!! Jo a to kolo půjde opravit určitě! Taky je mám opravovaný! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 No takhle to jeste vypada na celkem malou opravu, naraznik dokytujes, nalakujes, kolo by melo jit vyrovnat, horsi jestli se ohlo rameno nebo podalo neco dalsiho..stalo se me neco podobneho v zime sem dostal hodiny, ale dopadl jsem hur, mel sem trochu ohlej i blatnik, svetlo ko atd. ..kolo vypadalo ok, ale zahy se podalo lozisko a tekl chladic .... no a to kolo, bud rad ze si nedopadl jako nedavno ja: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 30. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 No nevěděl jsem jak moc to bude drahé, takže jsem stejně zavolal poldy a všechno tohle bude řešit pojišťovna. takže pak už je mi jedno co všechno tam dají nové, spíš čím víc tím líp, ať si rovnou udělám repasi podvozku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Ajajaj chlape..TO je dost neprijemny.. hlavne ze ty ses v pohode,to je fakt..Ale tohle nasere,to je mi jasny..A navic,co si na kom vemes,za ten stav nasich silnic..?!?!To je v prde*i... A co,kdyz sou kola dvoudilny,zkusit sehnat jen tu oposkozenou cast..Zalezi ale taky,na kolik by to vyslo... Drzim palce,at to mas rychle pohromade.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.