Přejít na obsah

tak dlouho se závodí, až se auto utrhne

Speedy20V

Doporučené příspěvky

chtěl jsi říct nasere ne? :)

to uz je jedno proste je to na hovno

Jj je to na pikacu..Jako ja se dycky pomalu modlim,abych netrefil nakou diru,nebo se nestalo neco podobnyho..A to muzeme bejt jeste radi,ze byla mirna zima..Jinak by ty silnice byly 3x tak vymr*anejsi..

Nejhorsi je,ze si fakt na nikom nic nevemes.... :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...

Musím si postěžovat.... :(

Byl jsem v servise, na auto se ještě nešáhlo!!! Respektive šáhlo, nechali ho venku na dvorku za malým plůtkem, takže už jsem přišel o krytky na ventilky (takový ty krásný kovový s vyraženým BBS) a někdo mi prořízl jednu pneumatiku. Lidi ze servisu tam nechali moje auto stát s otevřenýma dveřma a klíčkama na sedadle, nechápu že tam vůbec zůstala hudba, tohle ale asi ani žádnýho zloděje nenapadlo......

Prostě nemám slov... první hodinu jsem byl tak v šoku, že jsem ani nebyl schopen pomalu slova.....

Je mi z toho až do pláče, auto je upatlaný snad od betonu nebo co, celý zasraný a ještě čekám co se mu tam ještě stane........

:help::unsure:

Odkaz ke komentáři

Krysarr: Sorry chlape, tvoje krásné a úžasné tlumiče jsem zkurvil ..... :( respektive jenom jeden, ale víš jak.... :)

Njn covece, to se neda nic delat, hlavne, ze si v poradku. Ale prdu to teda asi dostalo peknou, a jeste s tim takhle jet... :) Tedka je ma sebo za velmi pekny penize, tak mu napis, sebo.w@seznam.cz

Odkaz ke komentáři

Ty tlumiče jako? ty vole já přemýšlím jestli tam dát ty stejný :) protože to bylo tak tvrdý, že co mi to mohlo v autě uklepat, to to uklepalo :)

Jj :) No ja si to na nizkejch pruzinach a na 17" kolech nejak ani nedokazu predstavit :) Ale kdyz das mekci, budes litat ze zatacek, ja se malem zabil asi 20x, nez sem si zvyk, ze nemuzu jet pravouhlou zatacku 70kou, ale jen 50kou lol

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...