PROCHY603 Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 caute.da sa dorobit stmievanie budikou-potenciometer do OC1 r.v.2002 clasic, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 já si myslím že jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 30. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 já si myslím že jo ahoj VASA a nevies nahodou ako,? schemu zapojenia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 já si myslím že jo ahoj VASA a nevies nahodou ako,? schemu zapojenia. ano da, vcera som to robil v ramci prestavby AC na Climatronic. vecer to napisem do instalacnych navodov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 30. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 já si myslím že jo ahoj VASA a nevies nahodou ako,? schemu zapojenia. ano da, vcera som to robil v ramci prestavby AC na Climatronic. vecer to napisem do instalacnych navodov. tak to napis sem nech vie kazdy o com je rec a aj schema. zatial DIKY moc. za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 tu je navod na prestavbu http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=24529 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.