lukash Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 Potřeboval bych vědět, jak je zamontovanej changer v kufru u Octy kombi. Případně nějakou fotku toho vlastního držáku. Nechce se mi zbytečně přeplácet škodofku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hunter1 Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 Je chycenej tuším 3 šroubama v boční kapse, vypadají jak ty co držej nárazník, ale nikdy jsem ho nesundaval. je to takovej velkej šuplík se zářezama pro šrouby changeru. jestli nezapomenu tak ti ho zítra vyblejsknu. Potřeboval bych vědět, jak je zamontovanej changer v kufru u Octy kombi. Případně nějakou fotku toho vlastního držáku. Nechce se mi zbytečně přeplácet škodofku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 držák je přidělanej 2 šroubama co držej nárazník a třetím k podlaze měnič v držáku 2 šroubama z každý strany, včerá sem to vycuknul,ale asi to nevyfotím, myslím, že ty šrouby sou až za kobercem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 6. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 držák je přidělanej 2 šroubama co držej nárazník a třetím k podlazeměnič v držáku 2 šroubama z každý strany, včerá sem to vycuknul,ale asi to nevyfotím, myslím, že ty šrouby sou až za kobercem Díky díky, už mám fotky ale než bych to navohejbal, tak to asi raděj koupím... takže kdyby nějaká dobrá duše měla a chtěla se ho zbavit za pár peněz... tak SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.