manco Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 Zdravim, chcem sa opytat, ci mal niekto s tymto uz dajake problemy. Neukazuje mi rychlost, tym padom mi blbe aj ostatna elektronika. Da sa nejako zistit, ci je funkcny? Diky, Juro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozefpetrovic Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 Ake je to auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manco Vloženo 5. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 sorry, OCTAVIA 1,6 74kW r.v.1999 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozefpetrovic Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 Malo pravdepodobne ze by to bol ten snimac najskor to bude v budikoch. Skus to dat na Vag a Pristrojova doska-17 a daj test akcnych clenov tak zistis ci funguje rucicka rychlomeru aklebo pozri v riadiacej jednotke motora alebo pristrojovky ci tam ukazuje rychlost ale teraz neviem presne na ktorom kanale to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manco Vloženo 7. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Ide prave o to, ze to v budikoch nie je. Tiez som najskor operoval budiky, ale nie chyba v nich. VAG hlasi zly signal od tohoto cidla. Preto mi aj palivomer lieta ako blaznivy, lebo CPU si mysli, ze auto stoji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manco Vloženo 10. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Zdravim, vie mi prosim niekto povedat, ci signal od rychlomera (PIN 28 na pristrojovke a stredny PIN na konektore cidla) j eniekde nejakym sposobom preruseny. Zaujima ma, ci je to spojene, alebo zavisle od zapalovania. Do rychlomera ide +12V (z pristrojovky PIN 3), - pol a signal. Kostra je OK, +12V ok, al enemam spojenie medzi konektorom a pristrojovkou. Neviem, ci ma byt trvale spojene, alebo iba pri zapnutom zapalovani. +12V to samozrejme dostane az pri zapnutom zapalovani, ale ten signal ma zaujima. Juro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.