amogh Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 no parada konecne to nekdo udelal na xenonech :-) coz jsem taky nekdy pred 2 lety chtel pak neybyly prachy tak jsem menil ramecky pouze na origo super!!! :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 nevíte prosim čísla dílů těch svorkovnic nutných na xenony? čučim do Etky a ne a ne to najít... Díky za pomoc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eflik Vloženo 18. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 Tak soudruzi o víkendu si jedu pro komplet xenoníky na fabii a pak je budu montit.... haha to jsem na to zvědav. Na F jsem měl rozebrané zatim tak maximálně tapec... No doufám že to bude v poho - je jen jedno čidlo a tak by to neměl být problém... pak poreferuju Tak držím palec, ať se všechno dobře zmákne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eflik Vloženo 18. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 nevíte prosim čísla dílů těch svorkovnic nutných na xenony? čučim do Etky a ne a ne to najít... Díky za pomoc.. Co přesně mysliš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 počítám, že tam budou jiné svorkvnice na zapojení xenonů než halogenů, ne? Tak čísla těch svorkovnic. podezírám, že by to mohla být tahle: 1J0 973 735, nebo jsem pak našel celý svazek elektroinstalace 6Y0 941 813 co z toho je nutné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 Svorkovnice jsou stejne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 super, tak díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eflik Vloženo 22. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 Konečně bylo pěkně a můžu ukázat jak to vypadá za sluníčka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 No vypada to luxusne, ikdyz jsem podle prvnich foto myslel, zes ramecek dal do cernyho laku, ne do barvy... (Ja mam cerny auto, sel bych teda tak jako tak do cernyho ramecku... ) Jen jeste nekde vystarat tech volnych, nepotrebnych cca 14 tis. na xenony kua. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eflik Vloženo 27. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 Děkuju, děkuju, děkuju Já bych to osobně dal rámečky vždy do barvy auta, čili u černého do černé u červeného do červené. A xenony se dají sehnat levněji, teď je tady někdo prodával ze 8 000, teda jestli jsem se nepřehlíd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Philips Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 Cau prosim te jak se daj rozdelat ty svetla tak abych je neznicil potreboval bych jenom vycisti cocku a prabolu :feve: :help: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 priste hledej je tu o tom hafo temat. v skratce. das je do roury a trochu upeces a pak strhne vnejsi plastovy kryt. pak ho logicky opet budes lepit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyfabia Vloženo 5. Září 2013 Sdílet Vloženo 5. Září 2013 pěkná úprava, nezkoušel ste někdo polepit to jen folií?? karbonovou? vydrželo by to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.