Květen 18, 200718 r no parada konecne to nekdo udelal na xenonech :-) coz jsem taky nekdy pred 2 lety chtel pak neybyly prachy tak jsem menil ramecky pouze na origo super!!! :-)
Květen 18, 200718 r nevíte prosim čísla dílů těch svorkovnic nutných na xenony? čučim do Etky a ne a ne to najít... Díky za pomoc..
Květen 18, 200718 r Autor Tak soudruzi o víkendu si jedu pro komplet xenoníky na fabii a pak je budu montit.... haha to jsem na to zvědav. Na F jsem měl rozebrané zatim tak maximálně tapec... No doufám že to bude v poho - je jen jedno čidlo a tak by to neměl být problém... pak poreferuju Tak držím palec, ať se všechno dobře zmákne
Květen 18, 200718 r Autor nevíte prosim čísla dílů těch svorkovnic nutných na xenony? čučim do Etky a ne a ne to najít... Díky za pomoc.. Co přesně mysliš?
Květen 18, 200718 r počítám, že tam budou jiné svorkvnice na zapojení xenonů než halogenů, ne? Tak čísla těch svorkovnic. podezírám, že by to mohla být tahle: 1J0 973 735, nebo jsem pak našel celý svazek elektroinstalace 6Y0 941 813 co z toho je nutné?
Květen 27, 200718 r No vypada to luxusne, ikdyz jsem podle prvnich foto myslel, zes ramecek dal do cernyho laku, ne do barvy... (Ja mam cerny auto, sel bych teda tak jako tak do cernyho ramecku... ) Jen jeste nekde vystarat tech volnych, nepotrebnych cca 14 tis. na xenony kua.
Květen 27, 200718 r Autor Děkuju, děkuju, děkuju Já bych to osobně dal rámečky vždy do barvy auta, čili u černého do černé u červeného do červené. A xenony se dají sehnat levněji, teď je tady někdo prodával ze 8 000, teda jestli jsem se nepřehlíd
Leden 26, 200817 r Cau prosim te jak se daj rozdelat ty svetla tak abych je neznicil potreboval bych jenom vycisti cocku a prabolu :feve: :help:
Leden 26, 200817 r priste hledej je tu o tom hafo temat. v skratce. das je do roury a trochu upeces a pak strhne vnejsi plastovy kryt. pak ho logicky opet budes lepit.
Září 5, 201312 r pěkná úprava, nezkoušel ste někdo polepit to jen folií?? karbonovou? vydrželo by to?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.