Přejít na obsah

Nastavení sklonu potkávacích a dálkových světel

Zdeneek

Doporučené příspěvky

Po 9 letech mi přestal fungovat hydrokorektor na Š Felicii II. Nechce se mi tam kupovat nový a nechce se mi to ani složitě přestavovat na el. ovládání. Přemýšlel jsem, že to nastavím na pevno a zkusím tak procházet i přes STK (snad tu funkčnost sklápění nebudou kontrolovat). Chtěl bych vědět, jak to správně nastavit, abych prošel STK. Tzn. např. postavím vozidlo proti zdi a chtěl bych vědět, jak vysoko na zdi mi mají svítit ta světla, jak hodně do stran a jak daleko mám přitom stát od té zdi. Pokud to má někdo z vás také nastaveno "napevno" tak bych mě zajímalo, zda to prochází bez problémů přes STK. Jezdím ve vozidle většinou sám nebo ve dvou a prázdný kufr, takže oslňování protijedoucích vozidel nehrozí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zkus hledat na netu, urcite nekde najdes nejakej nakres, mozna na skoda.panda.cz

Jinak kdyz jsem byl naposled s Favem na STK, tak hydrokorektor kontroloval - samozrejme mi nesel a prosel jsem jen diky technikove dobre nalade a fandovstvi do Favoritu - rikal, ze tahle zavada je na vyhozeni od STK.

EDIT: Tak je to tady Serizeni svetel pro Felicii

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 9 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...