Zdeneek Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 Po 9 letech mi přestal fungovat hydrokorektor na Š Felicii II. Nechce se mi tam kupovat nový a nechce se mi to ani složitě přestavovat na el. ovládání. Přemýšlel jsem, že to nastavím na pevno a zkusím tak procházet i přes STK (snad tu funkčnost sklápění nebudou kontrolovat). Chtěl bych vědět, jak to správně nastavit, abych prošel STK. Tzn. např. postavím vozidlo proti zdi a chtěl bych vědět, jak vysoko na zdi mi mají svítit ta světla, jak hodně do stran a jak daleko mám přitom stát od té zdi. Pokud to má někdo z vás také nastaveno "napevno" tak bych mě zajímalo, zda to prochází bez problémů přes STK. Jezdím ve vozidle většinou sám nebo ve dvou a prázdný kufr, takže oslňování protijedoucích vozidel nehrozí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 Zkus hledat na netu, urcite nekde najdes nejakej nakres, mozna na skoda.panda.cz Jinak kdyz jsem byl naposled s Favem na STK, tak hydrokorektor kontroloval - samozrejme mi nesel a prosel jsem jen diky technikove dobre nalade a fandovstvi do Favoritu - rikal, ze tahle zavada je na vyhozeni od STK. EDIT: Tak je to tady Serizeni svetel pro Felicii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Jestli funguje naklápění světel na STK zkoušejí vždy. A když ne všechny, tak feldy a favority určitě zkoušej. Pak bude záležet jen na technikovi, jestli tě vyhodí nebo ti bude věřit tvoje řeči a pustí tě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeneek Vloženo 6. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keb Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 U Favorita a Felicií se to dělolo lidem na každou STK buť jsem je plnil ale pak už mě to nebavilo a tak jsem na netu našel návod na eletrycké a byl pokoj na furt aspoň mě nikdo spět nepřišel. Mrkni na http://www.feliciaklub.cz/. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.