Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

No tak to jsi měl Blacky pravdu, to je raketa jak blázen, tak na to fakt teď nemam.....

lukynodc ja mám chip - ecobox od UR tuning v Prahe za 5 000,-kč na 92kW nemení sa riadiaca jednotka a napája sa to na čidlo teploty paliva a išiel som aj v 4x4 bez a s týmto ecoboxom a aj na 4x4 je to rozdiel. Osobné pocity sú ako keby som sedel v inom aute a výhoda je, že sa nezasahuje do jednotky vozidla ;)

• 2 týdny později...

Zdarec, prý má být nějaky paintball 13.6. v UL, a má tam být i OTčko, říkal teda kámoš, tak bych možná zašel, teda pokud mi to vyjde, nepůjdete někdo? Že bych Vás teda poznal... :p

Dobrou

Tady je to samej číp, nebo sport a žádný chlastání - styďte se :ble

Je fakt, že se tu nikdo z Vás stálých 12 dní neukázal, Vy se styďte :smich: já to zanedbávám furt... :p

co kávička dneska??? :) třeba na devítku???

Zdarec, prý má být nějaky paintball 13.6. v UL, a má tam být i OTčko, říkal teda kámoš, tak bych možná zašel, teda pokud mi to vyjde, nepůjdete někdo? Že bych Vás teda poznal... :p

Dobrou

to bohuzel jedu ,nebo spis zajistuju team na 24 h zavod kolobezek. :p

Ale na srpen zase paitball chystame. Vcas dam vedet. Ted je pocasi na pikacu, takze ani motokary poradne nejdou. :kuk:

Zdur pratele a kamaradi, nejak dlouho jsem tu nebyl, ale uz jsem tu, a tak se tazi co nejaka hospa...Pocitam ze Vrbic bude urcite pro....

s váma do hospody už nejdu... minule nás bylo 5... přijel jsem v osm, to akorát odjížděl Ocavian (svým novým Rooomem) a v děvět už byl pryč i Blacky (přijela pro něj milá) a Johaník (byl autem a musel ještě něco zařídit) ... takže jsem zůstal s Milanem sám.. :prc:kol5... a skončili jsme někdy po půlnoci... lol

Delas jako by ti to vadilo.....

hola hola., vypisuju vyberove rizeni na zavodniky FVTM racing teamu. Tuhle sobotu 24h zavod kolobezek www.ukk.zde.cz vse zajisteno jidlo piti, zazemi, diplom. Zadna silena drina. Proste zabava. hlaste se. potrebju aspon jednoho. Ev. se prosim poptejte kamaradu.

dikes

Jmenuji se Vrbínos a jsem alkoholik ...... :o a na pívo bych i zašel, ale nesmíte mě nechat s Vorlíkem o samotě, protože je to neuvěřitelný zvíře, který po půlnoci tančí spoře oděn u tyče

2 Blacky: Ja FVTM nedodelal tak nemuzu :t

Zdárek, ústečáci, potřebuju sehnat někoho, kdo mi pomůže dát do provozu druhej klíč na fabii (imobilizer ho nebere :( ) za slusnou cenu. Nevíte o někom z Ústí?

heh mno ja taky ne. lol

• 2 týdny později...

Hele dotaz. sem se dozvedel, ze jak nekdo v Nedeli roztrelil u Trebenic cernou superbidu, tak pry mela byt tvoje. Co je na tom pravdy? :kuk:

Tak jsme to nějak s taťkou fattym dohodli na úterý OSMÉHO v OSM hodin večer v Děčíně vedle Tesca na parkovišti u Mountfieldu, tak jak kdo budete moct tak doražte.

08.07.2009 v 20:00 hod. DC - Mezi Tescem a Schellkou parkoviště žel. Abraham - Mountfield - elekto Planeo...

Zdar.

tak já určitě nepřijedu... ač mám čas... tak nemám chuť... :p

Jsem tu dlouho nebyl tak jsem nemoh prijet ac jsem v DC byl :)

• 1 měsíc později...

kluci kdy bude dalsi sraz?:(

Dlouho se tu nic nenapsalo. Muzu neco i ja navrhnout? :help: Diky, te pic

• 2 týdny později...

Aha, už jsem tam napsal :) diky

• 3 týdny později...

Jezis, ja uz tady nebyl takovou dobu :p

• 1 rok později...

Ahojky všem jen by mě zajímalo jestli je tady někdo z Ústí nad Labem? díky Aismenn

Takže tu máme:

Aismenn

Dragonetti

Kodemi

Culda

Blacky

Superfatty

Vrbic

JirkaK (sice přespolní, ale má to kousek ;) )

BadBoy

Martinoslav

Petan

UdaWhite

Jirik.DC

Mustafa

snb-rider

Octavius84

Nexus

Johanik

Grepicek DC

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.