Květen 25, 200916 r No tak to jsi měl Blacky pravdu, to je raketa jak blázen, tak na to fakt teď nemam.....
Květen 25, 200916 r lukynodc ja mám chip - ecobox od UR tuning v Prahe za 5 000,-kč na 92kW nemení sa riadiaca jednotka a napája sa to na čidlo teploty paliva a išiel som aj v 4x4 bez a s týmto ecoboxom a aj na 4x4 je to rozdiel. Osobné pocity sú ako keby som sedel v inom aute a výhoda je, že sa nezasahuje do jednotky vozidla
Červen 4, 200916 r Zdarec, prý má být nějaky paintball 13.6. v UL, a má tam být i OTčko, říkal teda kámoš, tak bych možná zašel, teda pokud mi to vyjde, nepůjdete někdo? Že bych Vás teda poznal... Dobrou
Červen 5, 200916 r Je fakt, že se tu nikdo z Vás stálých 12 dní neukázal, Vy se styďte já to zanedbávám furt...
Červen 11, 200916 r Zdarec, prý má být nějaky paintball 13.6. v UL, a má tam být i OTčko, říkal teda kámoš, tak bych možná zašel, teda pokud mi to vyjde, nepůjdete někdo? Že bych Vás teda poznal... Dobrou to bohuzel jedu ,nebo spis zajistuju team na 24 h zavod kolobezek. Ale na srpen zase paitball chystame. Vcas dam vedet. Ted je pocasi na pikacu, takze ani motokary poradne nejdou.
Červen 11, 200916 r Zdur pratele a kamaradi, nejak dlouho jsem tu nebyl, ale uz jsem tu, a tak se tazi co nejaka hospa...Pocitam ze Vrbic bude urcite pro....
Červen 11, 200916 r s váma do hospody už nejdu... minule nás bylo 5... přijel jsem v osm, to akorát odjížděl Ocavian (svým novým Rooomem) a v děvět už byl pryč i Blacky (přijela pro něj milá) a Johaník (byl autem a musel ještě něco zařídit) ... takže jsem zůstal s Milanem sám.. ... a skončili jsme někdy po půlnoci...
Červen 12, 200916 r hola hola., vypisuju vyberove rizeni na zavodniky FVTM racing teamu. Tuhle sobotu 24h zavod kolobezek www.ukk.zde.cz vse zajisteno jidlo piti, zazemi, diplom. Zadna silena drina. Proste zabava. hlaste se. potrebju aspon jednoho. Ev. se prosim poptejte kamaradu. dikes
Červen 12, 200916 r Jmenuji se Vrbínos a jsem alkoholik ...... a na pívo bych i zašel, ale nesmíte mě nechat s Vorlíkem o samotě, protože je to neuvěřitelný zvíře, který po půlnoci tančí spoře oděn u tyče
Červen 16, 200916 r Zdárek, ústečáci, potřebuju sehnat někoho, kdo mi pomůže dát do provozu druhej klíč na fabii (imobilizer ho nebere ) za slusnou cenu. Nevíte o někom z Ústí?
Červen 30, 200916 r 2 Blacky: Ja FVTM nedodelal tak nemuzu Hele dotaz. sem se dozvedel, ze jak nekdo v Nedeli roztrelil u Trebenic cernou superbidu, tak pry mela byt tvoje. Co je na tom pravdy?
Červenec 1, 200916 r Tak jsme to nějak s taťkou fattym dohodli na úterý OSMÉHO v OSM hodin večer v Děčíně vedle Tesca na parkovišti u Mountfieldu, tak jak kdo budete moct tak doražte. 08.07.2009 v 20:00 hod. DC - Mezi Tescem a Schellkou parkoviště žel. Abraham - Mountfield - elekto Planeo... Zdar.
Srpen 10, 200916 r kluci kdy bude dalsi sraz? Dlouho se tu nic nenapsalo. Muzu neco i ja navrhnout? Diky, te pic
Srpen 25, 200916 r Usti a okoli ted jede na foru octaviclubu. http://forum.octaviaclub.cz/index.php?act=idx tady konec.
Červenec 24, 201114 r Ahojky všem jen by mě zajímalo jestli je tady někdo z Ústí nad Labem? díky Aismenn Takže tu máme: Aismenn Dragonetti Kodemi Culda Blacky Superfatty Vrbic JirkaK (sice přespolní, ale má to kousek ) BadBoy Martinoslav Petan UdaWhite Jirik.DC Mustafa snb-rider Octavius84 Nexus Johanik Grepicek DC
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.