Září 22, 200816 r doufám, že budeš mít tento krásný slogan i na tričku - to víš, náhoda je .... , přehlídnu tě a sednu si omylem k jinýmu stolu a budu prudit úpně někoho neznámého
Září 22, 200816 r Tak jedu na 100%. Kdyby někdo chtěl vzít cestou z Chomutova není problém. (Most, Litvínov, Bílina, Teplice) imho.: jak vás poznám? Osobně znám akorát Superfatyho.
Září 22, 200816 r Stačí zakřičet Leštěnka Vrběnka a on se někdo ozve ....... . Myslím, že "o"Nano vorlajz bude nepřehlédnutelný
Září 22, 200816 r OK tak až budu v Šatlavě budu volat a snad se někdo ozve na pomoc!! Upraveno Září 22, 200816 r od Miloš
Září 22, 200816 r Tak jsem koukal na "Šatlavu" a doufám, že nejsou zarezervovaný mista v zahrádce! : Ale jinak podle fotek good.
Září 22, 200816 r Přinejhorším uprostřed rozděláme oheň , vorlík hodí nějaký kotlíkový hit a bude doobře
Září 22, 200816 r Vorlajz se bude starat o hudební vystoupení , tak jsem to měl dělat já, ale když ses tak dobrovolě přihlásil ty ...... , . PS.: ještě potřebujeme nějakýho dobrovolníka na zdokumentování celého večera ..... ( to bude sebranka )
Září 22, 200816 r jasny, jen ho vem me se taky nechce. Nahodou mi ho spalite a co pak? jinak chripka je fuc, zustal jen nakopnutej zaludek, takze si dam neco lehkeho. Treba pifko. Upraveno Září 22, 200816 r od Blacky
Září 22, 200816 r tak sem doma. ty vogo vedet co me ceka, tak bych zustal. Zamceno a o dvere oprenej kybl s mopem. Mlada spi a je zavrena v loznici. chjo., co si pocnu?
Září 22, 200816 r jinak díky všem za účast!!! jenom Peťan krapet zklamal... Panove diky za pohodovy vecer, Fattymu diky za odvoz, no a du spat, nejak nejsem zvykelj popijet a navic v pondeli, to je desny s vama, budu uset trenovat
Září 22, 200816 r 3 x 10 = popíjení??? si děláš (.)(.) ??? Ty woe,to sem presne cekal, clovek ti neco napise a hned toho zneuzijes, hade ¨
Září 22, 200816 r Jo jo bylo to dobry, nakonec sem Vorlika jsem musel odvizt ja, na to abych ho dostal z auta jako Fatty nemam kila....
Září 22, 200816 r jinak díky všem za účast!!! jenom Peťan krapet zklamal... se omlovám ale neuvědomil sem si že je hokej a jako skalní fanda,jsem na Chomutov nemohl chybět.Kdybych jen tušil,že ty buzny prohrajou 6-2 tak bych neváhal.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.