MichalJ Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Asi 80 kusů. Koukni na: http://www.kpmjihlava.estranky.cz/fotoalbu...nu/michal-jaros Pár vzorků: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Na větší měřítka přecházej spíš důchodci Jj, je to líp vidět :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 (editace) To je vsetko tvoja práca? Ja uz rok lepim Mi-17 od Zvezdy a ne a ne ju dokoncit. Nemam cas. Ale ja som amater. Striekas to ale pouzivas stetec a klasicke farby? Ale ako pozeram tak tam mate fakt super kusy. Skvela pracicka. Editováno: 30. leden 2009, autor: XXX TOMCAT XXX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Jo, všechno moje (cca za 15 let). Mi-17 od KP a od Zvezdy mám doma asi 5x nepostavený a stavět je ani nebudu. Vloni jí vydal číňan (HobbyBoss) a ta je 100x lepší. Teď už stříkám, ale co je na fotkách tak je štětkovaný a barvy většinou Agama lihový a Humbrol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 MichalJ: Těch strojů s rotující nosnou plochou tam máš požehnaně, ale jeden velice zajímavý stroj z konstrukční kanceláře Sikorsky mi tam vyloženě chybí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 (editace) A to který? (ono ty fotky jsou už pár let starý). Jestli myslíš S-64 tak mám jí v krabici a sbírám chuť a síly jí postavit. Teď se hlavně snažím zkompletovat to co lítalo u nás. Editováno: 30. leden 2009, autor: MichalJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 CH-54A Skycrane, v Namu též znám jako Tarhe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Tak jsem to uhádnul dobře, on je to od revella dost starej a hroznej model. Nejhorší je toto (takhle nějak si představuju atomovou alektrárnu vevnitř): Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 MichalJ : moc krásny fotečky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 (editace) Jestli chcete vidět PANA modeláře tak: http://bak1.beareyes.com.cn/2/lib/200402/0...040206080_0.htm Doporučuju u toho sedět a krabičku na vypadnutý voči Editováno: 30. leden 2009, autor: MichalJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulmack Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Tak to je fakt borec!!! :palec2: :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Skoda, ze tu rozsypanou rejzi neprelouskam, nebo ze nejsou pod fotkama datumy, celkem by me zajimalo, jak dlho to delal. Takhle, kdyz se podivate na hotovy modylek si reknete, no co, auta, ale kdzy se do hloubky zamyslite, co to vse obnaselo, je to SPICA!!! Rizek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 machr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Com-aaR Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Tak to je něco! Teď ještě aby to začalo vrčet! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Skoda, ze tu rozsypanou rejzi neprelouskam, nebo ze nejsou pod fotkama datumy, celkem by me zajimalo, jak dlho to delal. Takhle, kdyz se podivate na hotovy modylek si reknete, no co, auta, ale kdzy se do hloubky zamyslite, co to vse obnaselo, je to SPICA!!! Rizek! Začal jsem se učit čínsky a až to budu umět, napíšu mu email ať mi udělá model Okty Je neskutečné co vše se dá udělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 (editace) Ale on to je anglán a dokonce za to získal titul (britská královna mu udělila titul MBE (Member of the Order of the British Empire - Člen řádu Britského impéria)). TAdy máte i jiný jeho modýlky:http://homepage.mac.com/gawingrove/Wingrov...ion/Menu30.html a tentokrát v "normálním" jazyce - i když skoro 1/4 lidstva mluví a píše tím čajem Editováno: 2. Únor 2009, autor: MichalJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Tak je doma, devocka modrooka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 něco málinko helikopotvor ...............na tom Bellu 412 v téže barevné kombinaci jsem létal 7 let Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 SEMIho sbírečka + malé předělávky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 To je co za kombinaci na tý 412? Česká není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Prave jsem zakoupil predelavku, to mi dnes udelalo velkou radost! kua kdes k tomu prisel? ta je paradni :-) já mam jenom čistě šedou a sanitku ale čsad to je pecka :-) jinak ja bych strasne chtel tuhle skodu, ale ty svině chtěj 3650,- :-(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 To je co za kombinaci na tý 412? Česká není. Nový jork Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 jinak ja bych strasne chtel tuhle skodu, ale ty svině chtěj 3650,- :-(( Kdo to dělá? Kaden? Viděl jsem od nich tohle: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 2 Sejis - jj semi mi minule na aukru vyfoukl Supa AAA letistniho! pacholek 2 amogh - tento frajer na aukru ma obcas libovy kary http://www.aukro.cz/show_user_auctions.php?uid=12270491 Hodte do aukce SEJIDA TRANS RESCUE, ja ji chcu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 2 Sejis - jj semi mi minule na aukru vyfoukl Supa AAA letistniho! pacholek2 amogh - tento frajer na aukru ma obcas libovy kary http://www.aukro.cz/show_user_auctions.php?uid=12270491 Hodte do aukce SEJIDA TRANS RESCUE, ja ji chcu! taby byla drahá achceš I.nebo II. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.