Sejis Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Panove, smrtelna dopravni nehoda ve vitrine Dane ty si máčo nechceš půjčit současné sanity ale řeknu ti taková okta sejida,to by bylo něco ,co říkáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Panove, smrtelna dopravni nehoda ve vitrine Hustý, to jsi prostě normálně ohnul tu šáde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Tak už jsem včera taky objednal tři kousky OII PČR , FI DP,OI MPALe musím brzdit,truhlář ještě naudělal poličku. Snad ta Davonova horečka neskočí přes blok až k nám! :-)) Mě doma už čekájí tyhle berušky: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Sejis - no to by byla libovka, kdyby tam zasahoval SEJIDA TRANS ale nejak neni navic.. Mischicka - rozebral, pohral si s podvozkem aby se tam pak vesel, odendal naraznik, vyztuhu a pak poladil palici :Da nasrouboval podvozek a dal kreska zpet dovnitr vcetne poloosy a jednoho kola Muzu rici, ze je to vsak velmi luxusni plisek, sem rikal, ze z toho snam mame doma bezpecnostni futra tu OCtu jsem musel rezat abych ji prohnul!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 No právě, že to tak vypadá, že to je velmi kvalitní materiál. Ale fakt dobrá práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Diky Jeste tu retezovku, musim na to sehnat ale material Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Na tu jsem zvědavej, to abys na aukru bydlel a sháněl co nejlevnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Sejis - no to by byla libovka, kdyby tam zasahoval SEJIDA TRANS ale nejak neni navic.. Mischicka - rozebral, pohral si s podvozkem aby se tam pak vesel, odendal naraznik, vyztuhu a pak poladil palici :Da nasrouboval podvozek a dal kreska zpet dovnitr vcetne poloosy a jednoho kola Muzu rici, ze je to vsak velmi luxusni plisek, sem rikal, ze z toho snam mame doma bezpecnostni futra tu OCtu jsem musel rezat abych ji prohnul!!! neváhej nebude,můžeš být druhý na světě kdo jí bude mít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Ondra - http://www.aukro.cz/item566650417_skoda_oc...ni.html#gallery tvoje prace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Davone, ty jsi divoch , ohnout šáhe ve futrech ...... vidím, že se mám co učit. Jinak těch OC CUP by mělo být deset, tak mi na Aukru nějaký nech ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 To je v pr°eli, 5 litru dat za OII CUP No rad bych, aby se tam tak trosku vice objevovali, je jich pomalu Inspiroval jsem se u tebe (syna) a zkousel nejaky ten podstavec... Jsem uz mesic doma a trochi mi hrabe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Slušný, ale není to Ikea .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 moje představa vždycky byla pořídit všechny modely auto od škodovky co jsem zatím měl. třeba i stejná barva a tak. jen ta felda se ne a ne vyrábět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Já mám zas problém s RS Felicii jsem viděl, ale nebyl to Abrex, ten jí teprve chystá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 IKEA to neni, je to originalni rucni prace Feldu dela snad v kombajnu KADEN nebo neco a co se tyce chystanych veci ABREX, trochu moc jim to na muj vkus trva to chystane. OII facelift nikdo nevedel kdy a jak bude a najednou ji ABREX dela hned po predstaveni!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Ale to je logický: Abrex má se Škodovkou licenční smlouvu. Za to musí každej novej model udělat zároveň s velkým autem, aby je škodovka měla do salonů (kdy bude Yeti?) a v mezičase dělá starší kusy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Je to přesně tak, priority škodovky jsou to co abrex žene, naše zájmy musí počkat - RS 1:18, atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Logicke ano, ale nerikej mi, ze Skoda a.s. vyrabi tak hrozne rychle nove modely, ze Abrex nema cas treba na Skoda 100 (proc favorit a ne neco, co bylo pred nim, napr. ta Skoda 100 nebo 110)... Me fakt jebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 co máte pořád s tou 100, já jí mám dávno doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Panove, smrtelna dopravni nehoda ve vitrine Pěkně jsi to zku*vil, jen co je pravda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 OI v sedanu taky nemaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Doma muzes mit max. 100 v 1:72 nebo 110 LK.. Fabie hatchback taky neni, taky mi chybi.. Mluvim jen o 1:43 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 já sbírám jen 72ky (ale zase bych bral "svojí" fábku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 zatím muj poslední Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 od přítelkyně,není to šáde......ale měl jsem obrovskou radost,fakt jsem to nečekal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.