abado Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Ja nevim.. se v tom nevyznam.. jen sem rekl ze sem to nekde videl :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Jo díkes za odkaz. Snaha se cení.. :-) Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Moje nové stádečko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 ...a už vybalné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 No hlavne to nerikej, kde prosim te Ja hasici znam jen seriove Fabku combi a pak predelavku Favorit! A já mám předělávku Scout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Vsechny 3 modylky jsou moooc povedene, nejvice S120 VP... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 nemáte kluci někdo ND na Karosu? klidně rozsekanou, mam už dvě ale dílů stále málo i na jeden bus, především poklice, světla atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 VRBIC - to je kazdemu jasny, ze je to z konskyho lejna ne? :smich: (je to hezke!!) Zase vedle jak ta jedle , je to kamarád polystyrén ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 nemáte kluci někdo ND na Karosu? klidně rozsekanou, mam už dvě ale dílů stále málo i na jeden bus, především poklice, světla atd to se platí zlatem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 no já neříkám že ne, enem se ptám :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 no já neříkám že ne, enem se ptám :-) burza Karle,ale je to raketa za ní,pokud jí seženeš,ale to ty asi víš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 ja za tu poklici klidne 200 korun dam :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 ja za tu poklici klidne 200 korun dam :-) zkus burzu v menze v Italské ulici,ale termín nevím,ale pozeptám se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 diky za tip :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Vsechny 3 modylky jsou moooc povedene, nejvice S120 VP... Díky. Nemám rád sériovky co jsou v každé výloze. Úplně nejraději, když mě ten model nějak oslovuje - někdo to auto měl nebo ho znám odjinud. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 nemáte kluci někdo ND na Karosu? klidně rozsekanou, mam už dvě ale dílů stále málo i na jeden bus, především poklice, světla atd Mám jí doma celou, ale neprodávám, nicméně na aukru minulý týden tuším byla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 A jedna neŠkoda libovka - předělaný MontiSystém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 @mischicka - ja vim videl jsem foto, ale ja fakt celou nechci, mam dve ... jde mi proste ciste bud o dily nebo o nejakou co je proste uz nepoouzitelna(rozmlacena) a vezmu si s ni co potrebuju na starehracky.cz je jicj na prodej asi pet ale rakety jak svina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Jj, Karosy a T-813 společně s LIAZy valníky, to jsou neskutečné pálky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 VRBIC - opet libovy naad, jen to asi bude drobit co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Je to zaherkulesovaný, takže by nemělo, ne? Jinak znáte - máte někdo model od Cararama Hongwell? Našel jsem od nich Q7 v měřítku 1:43 za podezřelých 129,- kč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Q7- Cararama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Jj, tohle jsem viděl a stříbrné - to bych radši, přece jenom ke zdravotnictví nemám tak blízko jako Ty :-) Je ten model OK? Kvalita srovnatelná s Abrexem, který je 3x dražší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Ja mam Q7 od Kyosho 1:18 a kvalite je luxusnííííí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Já vím, vzpomněl jsem si na Tebe. Pokud vyleze OII RS v 1:18 od Abrexu, pořídím si i Q7 v tomto měřítku, ale teď by Q7 byla jediná :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.