Červen 4, 200817 r A není to ta celkem povedená Čína co se prodávala před Vánoci v Makru, Baumaxu, atd.?
Červen 4, 200817 r Tak dneska jsem si udělal na Autotecu chvíli čas a zašel jsem do sousedního pavilonu, kde má svůj stánek firma Abrex. již z dálky jsem rozeznal pastelově žlutou dvojku Oktávku RS a tak hned první otázka byla: "KDY TOHLE BUDE V PRODEJI ?!?" A odpověď : "SNAD PRÝ DO KONCE TOHOTO ROKU..." Takže zase tak nějak prd...
Červen 8, 200817 r Tak něco na namlsání..foceno letos na Autotecu.. Jinak jsem se ptal, kdy budou k mání a slečna na stánku říkala, že by měly koncem léta..a snad i prý letos Že prý je problém se škodovkou, něco se chystá do výroby a škodovka si vymyslí přednostní zakázku, tak se plní nejdřív ta. Zní to celkem logicky, že škodovka asi přednostně potřebovala např. novou fabii nebo supa, možná jako prezentaci
Červen 8, 200817 r Tak to se necháme překlapit! Odpověd z Abrexu na Roomstra 1:18 kdy bude v prodeji: Dobrý den, Děkujeme za Váš zájem. Model Škoda Roomster se na trhu objeví na podzim roku 2008. S podravem Lucie Znamenáčková Asistentka ABREX s.r.o.
Červen 8, 200817 r Mně říkali konec letošního léta..jak už jsem psal, prý se to oddaluje kvůli škodovce, která vstupuje do výrobního programu s rychlovkami
Červen 17, 200817 r Origo doělávka Zblízka jsem ještě neviděl, trošku zajac vo vrecku, ale uvidíme. Dlouho sjem váhal jakou OII se koupit v combi a tahle mě dostala
Červenec 13, 200817 r Sice mi přijde, že tu přispívám jen já, ale pochlubit se musím Tohle je lahůdka
Červenec 13, 200817 r V modré vypadá taky pěkně, jsem si ale combi pořídil ve žluté. Tak to je správný přístup !!! Konečně poznává, která barva na vozech je No1 !!! Prozatím sice jenom u modelů, ale třeba někdy i jednou .... kdoví ???
Červenec 13, 200817 r No jisťéééé !!! Takovou tu červenou, která za sebou při čím dál tím vyšší rychlosti nechává jenom tu žlutou žižlavou čáru !!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.