Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Přihodím sem zase něco z jiného soudku. Jistě už každý zná původně britskou reklamu na sladký model Fábie, která nyní běží docela intenzivně u nás a dnes jsem narazil na něco podobného. Jedná se opět o zahraniční reklamu, konkrétně australskou a Škodovka nás nyní zavede na slunné pláže a postaví nám tolik známou RSku :palec2:

Škoda Octavia II RS - made in Australia

Cerna neni,dostal jsem modrou,ale je krasna,az na maly rejd a nic moc licovani..........

Cerna neni,dostal jsem modrou,ale je krasna,az na maly rejd a nic moc licovani..........

Jj, to už jsme to rozebírali..

• 1 měsíc později...

jeden novej přírůstek :wub::wub::wub::wub::wub: kol7 :palec2:

post-5305-1202308421_thumb.jpg

post-5305-1202308468_thumb.jpg

post-5305-1202308496_thumb.jpg

post-5305-1202308515_thumb.jpg

post-5305-1202308530_thumb.jpg

jeden novej přírůstek :wub::wub::wub::wub::wub: kol7 :palec2:

Nice :palec2: Taky jsem na ní koukal.

aj ja chcem model Supíka :feve:

ale objednavat to z CR_postovne ma bude stat tolko co auticko

a ked som pisal do jednej firmy tu na Slovensku, odpisali, ze oni su len velkoobchod a nemaju opravnenie poskytovat informacie o dalsich predajcoch a cene... curáci

OCTAVIA RS 1:18 ABREX

OCTAVIA SCOUT 1:18 ABREX

OCTAVIA RS 1:18 ABREX

Kdes jí vzal? Na abrex.cz ještě není, tam jsem našel jen tohle, což je sice hard core, ale já chci RS...

No z toho odkazu co sem dal Maca. ;)

Tak podle fotek nevypadá kvalita těch 1:18 zase až tak moc slavně, ale na druhou stanu pokud zachová Abrex svoje lidový ceny, tak to bude bomba...už abych měl tu RSku a Scoutíka doma :kol-135:

Tak podle fotek nevypadá kvalita těch 1:18 zase až tak moc slavně, ale na druhou stanu pokud zachová Abrex svoje lidový ceny, tak to bude bomba...už abych měl tu RSku a Scoutíka doma :kol-135:

Ja myslim ze nevypada spatne. Co se ti na ni nelibi? :)

Ja myslim ze nevypada spatne. Co se ti na ni nelibi? :)

To slícování dveří mi připadá dost nepřesný, ale to je zřejmě tím, že jsou všechny otvírací, takže to není tak jednoduchý, jako u obyčejnýho modelu.

já chci Scouta klucíííí :) ale béžovýho! ;)kol5

Snad se vsichni dockame...ja bych taky chtel cerny RSo! :p

To slícování dveří mi připadá dost nepřesný, ale to je zřejmě tím, že jsou všechny otvírací, takže to není tak jednoduchý, jako u obyčejnýho modelu.

Ja myslim ze se to da prekousnout... ;) Uz by mi stala doma na stole!! :D

S barvama není problém, Abrex vyrábí vždy všechny originální barvy dostupné při představení konkrétního modelu ;)

S barvama není problém, Abrex vyrábí vždy všechny originální barvy dostupné při představení konkrétního modelu ;)

Tak to jsem rad. :) Ze to bude bez starosti...Snad se co nejdriv objevi na trhu.

Béžový nebude , jenom stříbrný . :p:p:p

Jelikož jsem modely už viděl na vlastní oči tak mohu konstatovat ,že modely mají dobrou kvalitu slícování. Nikdy to slícování nebude na 100% úrovni.

Jelikož jsem modely už viděl na vlastní oči tak mohu konstatovat ,že modely mají dobrou kvalitu slícování. Nikdy to slícování nebude na 100% úrovni.

Tys byl na ty vystave v Norimberku, vid? ;)

Upraveno od Doli

Tys byl na ty vystave v Norimberku, vid? ;)

To víž že jo .

Béžový nebude , jenom stříbrný . :p:p:p

A RS nebude prý v černé :smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.