Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Přihodím sem zase něco z jiného soudku. Jistě už každý zná původně britskou reklamu na sladký model Fábie, která nyní běží docela intenzivně u nás a dnes jsem narazil na něco podobného. Jedná se opět o zahraniční reklamu, konkrétně australskou a Škodovka nás nyní zavede na slunné pláže a postaví nám tolik známou RSku :palec2:

Škoda Octavia II RS - made in Australia

• o 1 měsíc později...
Vloženo

aj ja chcem model Supíka :feve:

ale objednavat to z CR_postovne ma bude stat tolko co auticko

a ked som pisal do jednej firmy tu na Slovensku, odpisali, ze oni su len velkoobchod a nemaju opravnenie poskytovat informacie o dalsich predajcoch a cene... curáci

Vloženo

Tak podle fotek nevypadá kvalita těch 1:18 zase až tak moc slavně, ale na druhou stanu pokud zachová Abrex svoje lidový ceny, tak to bude bomba...už abych měl tu RSku a Scoutíka doma :kol-135:

Vloženo
Tak podle fotek nevypadá kvalita těch 1:18 zase až tak moc slavně, ale na druhou stanu pokud zachová Abrex svoje lidový ceny, tak to bude bomba...už abych měl tu RSku a Scoutíka doma :kol-135:

Ja myslim ze nevypada spatne. Co se ti na ni nelibi? :)

Vloženo
Ja myslim ze nevypada spatne. Co se ti na ni nelibi? :)

To slícování dveří mi připadá dost nepřesný, ale to je zřejmě tím, že jsou všechny otvírací, takže to není tak jednoduchý, jako u obyčejnýho modelu.

Vloženo
To slícování dveří mi připadá dost nepřesný, ale to je zřejmě tím, že jsou všechny otvírací, takže to není tak jednoduchý, jako u obyčejnýho modelu.

Ja myslim ze se to da prekousnout... ;) Uz by mi stala doma na stole!! :D

Vloženo
S barvama není problém, Abrex vyrábí vždy všechny originální barvy dostupné při představení konkrétního modelu ;)

Tak to jsem rad. :) Ze to bude bez starosti...Snad se co nejdriv objevi na trhu.

Vloženo

Jelikož jsem modely už viděl na vlastní oči tak mohu konstatovat ,že modely mají dobrou kvalitu slícování. Nikdy to slícování nebude na 100% úrovni.

Vloženo (editace)
Jelikož jsem modely už viděl na vlastní oči tak mohu konstatovat ,že modely mají dobrou kvalitu slícování. Nikdy to slícování nebude na 100% úrovni.

Tys byl na ty vystave v Norimberku, vid? ;)

Editováno: , autor: Doli

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...