SKAJA Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 Přihodím sem zase něco z jiného soudku. Jistě už každý zná původně britskou reklamu na sladký model Fábie, která nyní běží docela intenzivně u nás a dnes jsem narazil na něco podobného. Jedná se opět o zahraniční reklamu, konkrétně australskou a Škodovka nás nyní zavede na slunné pláže a postaví nám tolik známou RSku Škoda Octavia II RS - made in Australia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BodieRS Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Cerna neni,dostal jsem modrou,ale je krasna,az na maly rejd a nic moc licovani.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Cerna neni,dostal jsem modrou,ale je krasna,az na maly rejd a nic moc licovani.......... Jj, to už jsme to rozebírali.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 jeden novej přírůstek kol7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 jeden novej přírůstek kol7 Nice Taky jsem na ní koukal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebring Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 aj ja chcem model Supíka ale objednavat to z CR_postovne ma bude stat tolko co auticko a ked som pisal do jednej firmy tu na Slovensku, odpisali, ze oni su len velkoobchod a nemaju opravnenie poskytovat informacie o dalsich predajcoch a cene... curáci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 toto bude k mání,foto výstava http://email.seznam.cz/redir?http://foxtoy...sp?ItemID=13122 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 toto bude k mání,foto výstavahttp://email.seznam.cz/redir?http://foxtoy...sp?ItemID=13122 Diky Tak se snad brzo dockame... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 OCTAVIA RS 1:18 ABREX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 OCTAVIA SCOUT 1:18 ABREX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 OCTAVIA RS 1:18 ABREX Kdes jí vzal? Na abrex.cz ještě není, tam jsem našel jen tohle, což je sice hard core, ale já chci RS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 No z toho odkazu co sem dal Maca. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 Tak podle fotek nevypadá kvalita těch 1:18 zase až tak moc slavně, ale na druhou stanu pokud zachová Abrex svoje lidový ceny, tak to bude bomba...už abych měl tu RSku a Scoutíka doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 Tak podle fotek nevypadá kvalita těch 1:18 zase až tak moc slavně, ale na druhou stanu pokud zachová Abrex svoje lidový ceny, tak to bude bomba...už abych měl tu RSku a Scoutíka doma Ja myslim ze nevypada spatne. Co se ti na ni nelibi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 Ja myslim ze nevypada spatne. Co se ti na ni nelibi? To slícování dveří mi připadá dost nepřesný, ale to je zřejmě tím, že jsou všechny otvírací, takže to není tak jednoduchý, jako u obyčejnýho modelu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 já chci Scouta klucíííí ale béžovýho! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 já chci Scouta klucíííí ale béžovýho! Snad se vsichni dockame...ja bych taky chtel cerny RSo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 To slícování dveří mi připadá dost nepřesný, ale to je zřejmě tím, že jsou všechny otvírací, takže to není tak jednoduchý, jako u obyčejnýho modelu. Ja myslim ze se to da prekousnout... Uz by mi stala doma na stole!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 S barvama není problém, Abrex vyrábí vždy všechny originální barvy dostupné při představení konkrétního modelu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 S barvama není problém, Abrex vyrábí vždy všechny originální barvy dostupné při představení konkrétního modelu Tak to jsem rad. Ze to bude bez starosti...Snad se co nejdriv objevi na trhu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 já chci Scouta klucíííí ale béžovýho! Béžový nebude , jenom stříbrný . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 To slícování dveří mi připadá dost nepřesný, ale to je zřejmě tím, že jsou všechny otvírací, takže to není tak jednoduchý, jako u obyčejnýho modelu. Jelikož jsem modely už viděl na vlastní oči tak mohu konstatovat ,že modely mají dobrou kvalitu slícování. Nikdy to slícování nebude na 100% úrovni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 (editace) Jelikož jsem modely už viděl na vlastní oči tak mohu konstatovat ,že modely mají dobrou kvalitu slícování. Nikdy to slícování nebude na 100% úrovni. Tys byl na ty vystave v Norimberku, vid? Editováno: 12. Únor 2008, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Tys byl na ty vystave v Norimberku, vid? To víž že jo . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Béžový nebude , jenom stříbrný . A RS nebude prý v černé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.