mischicka Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 A není to ta celkem povedená Čína co se prodávala před Vánoci v Makru, Baumaxu, atd.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 Tak dneska jsem si udělal na Autotecu chvíli čas a zašel jsem do sousedního pavilonu, kde má svůj stánek firma Abrex. již z dálky jsem rozeznal pastelově žlutou dvojku Oktávku RS a tak hned první otázka byla: "KDY TOHLE BUDE V PRODEJI ?!?" A odpověď : "SNAD PRÝ DO KONCE TOHOTO ROKU..." Takže zase tak nějak prd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 Hmm, stejná odpověď jako před rokem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 ja tam byl vcera a na otaku kdy bude velka octavka jedncka taky pica s siskou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 Ta už podle mě ani nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 Tak něco na namlsání..foceno letos na Autotecu.. Jinak jsem se ptal, kdy budou k mání a slečna na stánku říkala, že by měly koncem léta..a snad i prý letos Že prý je problém se škodovkou, něco se chystá do výroby a škodovka si vymyslí přednostní zakázku, tak se plní nejdřív ta. Zní to celkem logicky, že škodovka asi přednostně potřebovala např. novou fabii nebo supa, možná jako prezentaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 To zní, a snad by nekecali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 Jen nechtěla prozradit, co jsou ty přednostní úkoly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzik6098 Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 Tak to se necháme překlapit! Odpověd z Abrexu na Roomstra 1:18 kdy bude v prodeji: Dobrý den, Děkujeme za Váš zájem. Model Škoda Roomster se na trhu objeví na podzim roku 2008. S podravem Lucie Znamenáčková Asistentka ABREX s.r.o. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 Takových odpovědí už je jen v tomhle tématu pět, takže to vážně nic neznamená... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 Mně říkali konec letošního léta..jak už jsem psal, prý se to oddaluje kvůli škodovce, která vstupuje do výrobního programu s rychlovkami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzik6098 Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 Čas ukáže... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 Můj nový modýlek, už je na cestě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 Že by něčí dodělávka? nebo snad origo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 Origo doělávka Zblízka jsem ještě neviděl, trošku zajac vo vrecku, ale uvidíme. Dlouho sjem váhal jakou OII se koupit v combi a tahle mě dostala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 Další přírůstek do sbírky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 A ještě jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Sice mi přijde, že tu přispívám jen já, ale pochlubit se musím Tohle je lahůdka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 To je předělávka? není z Aukra nebo tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Jj, předělávka a z Aukra. Kdysi jí prodával foxtoys, ale už jí nemají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Tak teda taky trošku přispěji, aby tady nebyl míša sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Tu znám V modré vypadá taky pěkně, jsem si ale combi pořídil ve žluté. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 V modré vypadá taky pěkně, jsem si ale combi pořídil ve žluté. Tak to je správný přístup !!! Konečně poznává, která barva na vozech je No1 !!! Prozatím sice jenom u modelů, ale třeba někdy i jednou .... kdoví ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Červenou myslíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 No jisťéééé !!! Takovou tu červenou, která za sebou při čím dál tím vyšší rychlosti nechává jenom tu žlutou žižlavou čáru !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.