Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Jsem to už několikrát psal, kdybys si vybíral nové auto, tak beru bílou, pak žlutá, červená, černá, modrá, stříbrná, co se RS týká.

Tak to jsme s tou žlutou (počítám u OII RS) stejně ale u mě by vyhrála ta modrá.

Ta je pěkná, ale moc profláklá.

To bude tím, že ze začátku prodeje se jich bralo nejvíc. Jenže něž budeme kupovat novej kočár, tak kdoví co se už bude dělat.

No RaceBlue je něco jako ofiko barva, vždyť většina prospektů je v modré :)

Tu znám -_-

V modré vypadá taky pěkně, jsem si ale combi pořídil ve žluté.

To já si jí právě pořídil v modré, aby mi pasovala k autu

K Fabii jsem taky měl zelenou, Okta RS se zatím nedělá:(

Nebo až se Abrex rozhoupe :p

Tak to je budeš muset popohnat a říct, že tady na fóru udáš minimálně tisíce modelů, aby si ho mohl každý pořídit

:smich:

Neslibuju co nemůžu splnit, ale dělaj kde jakou ptákárnu (Yeti) a RS nic, hlavně že je tisíc OII Cup a obyčejné :help:

• 2 týdny později...

Jsem si ani nevšiml...už jsou všechny 3 pryč :(

Ale letí mi z Aukra něco jiného -_-

Jsem si ani nevšiml...už jsou všechny 3 pryč :(

Tak změna, jsou, dokonce ve všech barvách!

Už taky jedna letí ke mě :)

Pěkné, pěkné jen co je pravda. Já zatím ty starší modýlky - Kaden 110R a 120 a potom Igra Laurin a Klement. Od Abrexu zatím Octavia a 120L. Potom RC Octavia RS Čína.

Brousím si teď zuby na 110R na bovden, ale drahé. Já vůl ho kdysi měl, ale jak to tak bývá padlo na pokusy.

Máš už toho dost co? (myslím modely :D )

Upraveno od Madcore

Sbírka se pomalu rozrůstá :)

Lepil jsem a zase budu plastikové modely, tohle je jen takový vedlejšák, ale v pátek si jdu do Ikei koupit skříňku, 170 cm na 42 cm, 19 cm hluboká, skleněné poličky, ideální na modely -_-

Tak já dřív hlavně papírové modely, ale měl jsem nějaké demoliční období mezi dětstvím a pubertou. Teď modely Škoda okrajově. Hlavní koníček jsou knihy a prospekty o škodovkách.

Poličky kup raději dvě -_-

Na skodateam 130 RS na vysílačku http://www.skodateam.cz/ - jestli neznáš?

Když ale 42 cm je na moje kamiony 1:24 málo :) Je to ale jinak umění, sehnat vitrínku, aby se do ní neprášilo, co..

Tak já dřív hlavně papírové modely, ale měl jsem nějaké demoliční období mezi dětstvím a pubertou. Teď modely Škoda okrajově. Hlavní koníček jsou knihy a prospekty o škodovkách.

Poličky kup raději dvě -_-

Na skodateam 130 RS na vysílačku http://www.skodateam.cz/ - jestli neznáš?

Poličky beru dvě, neboj, i kdyby jedna měla být poloprázdná, ale lepší než pak nemít nebo mít jinou!

Kde je tam ta škodovka? Nemůžu jí najít...

Když ale 42 cm je na moje kamiony 1:24 málo :) Je to ale jinak umění, sehnat vitrínku, aby se do ní neprášilo, co..

Na moje taky, zvlášť s návěsy a vleky...zatím jsou na otevřené poličce, ale chce to řešení :feve:

Je to v eshopu-zboží v akci - 130 RS, nejde mi hodit link. Je tam stavebnice i klasika

Nebo eshop - hračky a modely - tam jsou další modely

Upraveno od Madcore

Na moje taky, zvlášť s návěsy a vleky...zatím jsou na otevřené poličce, ale chce to řešení :feve:

Koukám na ten zelený Magnum a Man pod ním..máme podobný vkus :) Jen já je mám ještě v krabici..částečně..není nějak čas

Je to v eshopu-zboží v akci - 130 RS, nejde mi hodit link. Je tam stavebnice i klasika

Nebo eshop - hračky a modely - tam jsou další modely

Viděl jsem a hustota :palec:

Koukám na ten zelený Magnum a Man pod ním..máme podobný vkus :) Jen já je mám ještě v krabici..částečně..není nějak čas

Ještě mám hromadu voj. techniky, tu jsem měl v práci v kanclu, ale teď asi taky najde místo ve vitrínce:-)

A v krabici toho mám na rok dopředu :feve: Nejvíc jsem toho slepil na Gymplu, večer místo bedny, pak řišla výška, ženské a bylo po modelaření :(

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.