mischicka Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Jsem to už několikrát psal, kdybys si vybíral nové auto, tak beru bílou, pak žlutá, červená, černá, modrá, stříbrná, co se RS týká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Tak to jsme s tou žlutou (počítám u OII RS) stejně ale u mě by vyhrála ta modrá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Ta je pěkná, ale moc profláklá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 To bude tím, že ze začátku prodeje se jich bralo nejvíc. Jenže něž budeme kupovat novej kočár, tak kdoví co se už bude dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 No RaceBlue je něco jako ofiko barva, vždyť většina prospektů je v modré Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 Tu znám V modré vypadá taky pěkně, jsem si ale combi pořídil ve žluté. To já si jí právě pořídil v modré, aby mi pasovala k autu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 K Fabii jsem taky měl zelenou, Okta RS se zatím nedělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 Tak to je škoda, holt se musí počkat až jich bude víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 Nebo až se Abrex rozhoupe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 Tak to je budeš muset popohnat a říct, že tady na fóru udáš minimálně tisíce modelů, aby si ho mohl každý pořídit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 Neslibuju co nemůžu splnit, ale dělaj kde jakou ptákárnu (Yeti) a RS nic, hlavně že je tisíc OII Cup a obyčejné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madcore Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Tak na aukru se začalo s 1000 MB http://www.aukro.cz/item408815130_skoda_10...ex_rarita_.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Jsem si ani nevšiml...už jsou všechny 3 pryč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Ale letí mi z Aukra něco jiného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Jsem si ani nevšiml...už jsou všechny 3 pryč Tak změna, jsou, dokonce ve všech barvách! Už taky jedna letí ke mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madcore Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 (editace) Pěkné, pěkné jen co je pravda. Já zatím ty starší modýlky - Kaden 110R a 120 a potom Igra Laurin a Klement. Od Abrexu zatím Octavia a 120L. Potom RC Octavia RS Čína. Brousím si teď zuby na 110R na bovden, ale drahé. Já vůl ho kdysi měl, ale jak to tak bývá padlo na pokusy. Máš už toho dost co? (myslím modely ) Editováno: 30. Červenec 2008, autor: Madcore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Sbírka se pomalu rozrůstá Lepil jsem a zase budu plastikové modely, tohle je jen takový vedlejšák, ale v pátek si jdu do Ikei koupit skříňku, 170 cm na 42 cm, 19 cm hluboká, skleněné poličky, ideální na modely Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madcore Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Tak já dřív hlavně papírové modely, ale měl jsem nějaké demoliční období mezi dětstvím a pubertou. Teď modely Škoda okrajově. Hlavní koníček jsou knihy a prospekty o škodovkách. Poličky kup raději dvě Na skodateam 130 RS na vysílačku http://www.skodateam.cz/ - jestli neznáš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Když ale 42 cm je na moje kamiony 1:24 málo Je to ale jinak umění, sehnat vitrínku, aby se do ní neprášilo, co.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Tak já dřív hlavně papírové modely, ale měl jsem nějaké demoliční období mezi dětstvím a pubertou. Teď modely Škoda okrajově. Hlavní koníček jsou knihy a prospekty o škodovkách.Poličky kup raději dvě Na skodateam 130 RS na vysílačku http://www.skodateam.cz/ - jestli neznáš? Poličky beru dvě, neboj, i kdyby jedna měla být poloprázdná, ale lepší než pak nemít nebo mít jinou! Kde je tam ta škodovka? Nemůžu jí najít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Když ale 42 cm je na moje kamiony 1:24 málo Je to ale jinak umění, sehnat vitrínku, aby se do ní neprášilo, co.. Na moje taky, zvlášť s návěsy a vleky...zatím jsou na otevřené poličce, ale chce to řešení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madcore Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 (editace) Je to v eshopu-zboží v akci - 130 RS, nejde mi hodit link. Je tam stavebnice i klasika Nebo eshop - hračky a modely - tam jsou další modely Editováno: 30. Červenec 2008, autor: Madcore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Na moje taky, zvlášť s návěsy a vleky...zatím jsou na otevřené poličce, ale chce to řešení Koukám na ten zelený Magnum a Man pod ním..máme podobný vkus Jen já je mám ještě v krabici..částečně..není nějak čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Je to v eshopu-zboží v akci - 130 RS, nejde mi hodit link. Je tam stavebnice i klasika Nebo eshop - hračky a modely - tam jsou další modely Viděl jsem a hustota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Koukám na ten zelený Magnum a Man pod ním..máme podobný vkus Jen já je mám ještě v krabici..částečně..není nějak čas Ještě mám hromadu voj. techniky, tu jsem měl v práci v kanclu, ale teď asi taky najde místo ve vitrínce:-) A v krabici toho mám na rok dopředu Nejvíc jsem toho slepil na Gymplu, večer místo bedny, pak řišla výška, ženské a bylo po modelaření Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.