mischicka Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Tak nové police, resp. vytrínky, namontěny, stačí už jen dořešit prodloužení kabelů k osvětlení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 A nový model Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 A pár nových přírůstků co jsou na cestě: HASIČI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 PČR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 Polícia SK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 A ještě VB :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 A ještě jedna OI WRC co už je nějaký ten pátek doma :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 A nebo Octavia RSi od AirDesignu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 JJ, tu jsem taky viděl, ale moc se mi nepozdává... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 Moje nová policejně-hasičská smečka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Září 2008 Sdílet Vloženo 27. Září 2008 Další 3 přírůstky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzik6098 Vloženo 27. Září 2008 Sdílet Vloženo 27. Září 2008 wau ..kde se daj sehnat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Září 2008 Sdílet Vloženo 27. Září 2008 Aukro, jsou to indivindi přestavby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 4. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2008 Jeden povedenej kousek - Solido 1:18 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 úplnej Otesánek ........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 VRBIC: Kde jsi koupil ten model Fabie WRC od Solida? To vypada hoodne dobre a navic to je stavebnice coz mam nejradsi, kdyz si to mohu poskladat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 VRBIC: Kde jsi koupil ten model Fabie WRC od Solida? To vypada hoodne dobre a navic to je stavebnice coz mam nejradsi, kdyz si to mohu poskladat Třeba http://www.popron.cz/index.aspx?gotoId=602652 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Přesně jak píše Spidi - dokonce mě i překvapilo, jak je to propracovaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Mám to F WRC od Solida, akorát, že složený a vypadá to naprosto shodně s tím kitem, to jen pro případ, kdyby se nedařilo sehnat jedno nebo druhý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Nikdy jsem kit nemel v ruce, jak narocne je to slozit do podoby na obrazku a jak je to spasovany? Nacvakavaci, lepeny?? Diky za info Prikladam foto me skromne sbirky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Tak tomu říkám fofr.. Abrex už dělá i OII FaceLift http://svet-aut.cz/modernI-auta-souCasnost-143-c-60_67.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 JJ, už jsou na aukru http://www.aukro.cz/item458532682_novinka_...ombi_iii_l.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Však taky jo, tam jsem si jich všiml, je to ten samý prodejce. Co je ale dobrý, že na stránkách Abrexu jsem je nenašel..asi mají dobrého správce PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Já jsem právě objednal na netu tu čínskou Octu RS ve žluté barvě za 500,- + 99,- pošta(bral jsem poslední . O víkendu jsem ji viděl v Brně v Olympii v akci za 699,- (měli žlutou a modrou) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Však taky jo, tam jsem si jich všiml, je to ten samý prodejce. Co je ale dobrý, že na stránkách Abrexu jsem je nenašel..asi mají dobrého správce PC Tam jsou vůbec 100 let za opicema. Tyhle facelifty si určitě s předstihem objednala škodovka, všechny nové modely jsou hned Abrex. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.