Únor 25, 200916 r Panove, smrtelna dopravni nehoda ve vitrine Dane ty si máčo nechceš půjčit současné sanity ale řeknu ti taková okta sejida,to by bylo něco ,co říkáš
Únor 25, 200916 r Panove, smrtelna dopravni nehoda ve vitrine Hustý, to jsi prostě normálně ohnul tu šáde?
Únor 25, 200916 r Tak už jsem včera taky objednal tři kousky OII PČR , FI DP,OI MPALe musím brzdit,truhlář ještě naudělal poličku. Snad ta Davonova horečka neskočí přes blok až k nám! :-)) Mě doma už čekájí tyhle berušky:
Únor 25, 200916 r Sejis - no to by byla libovka, kdyby tam zasahoval SEJIDA TRANS ale nejak neni navic.. Mischicka - rozebral, pohral si s podvozkem aby se tam pak vesel, odendal naraznik, vyztuhu a pak poladil palici :Da nasrouboval podvozek a dal kreska zpet dovnitr vcetne poloosy a jednoho kola Muzu rici, ze je to vsak velmi luxusni plisek, sem rikal, ze z toho snam mame doma bezpecnostni futra tu OCtu jsem musel rezat abych ji prohnul!!!
Únor 25, 200916 r Sejis - no to by byla libovka, kdyby tam zasahoval SEJIDA TRANS ale nejak neni navic.. Mischicka - rozebral, pohral si s podvozkem aby se tam pak vesel, odendal naraznik, vyztuhu a pak poladil palici :Da nasrouboval podvozek a dal kreska zpet dovnitr vcetne poloosy a jednoho kola Muzu rici, ze je to vsak velmi luxusni plisek, sem rikal, ze z toho snam mame doma bezpecnostni futra tu OCtu jsem musel rezat abych ji prohnul!!! neváhej nebude,můžeš být druhý na světě kdo jí bude mít
Únor 25, 200916 r Davone, ty jsi divoch , ohnout šáhe ve futrech ...... vidím, že se mám co učit. Jinak těch OC CUP by mělo být deset, tak mi na Aukru nějaký nech .....
Únor 25, 200916 r To je v pr°eli, 5 litru dat za OII CUP No rad bych, aby se tam tak trosku vice objevovali, je jich pomalu Inspiroval jsem se u tebe (syna) a zkousel nejaky ten podstavec... Jsem uz mesic doma a trochi mi hrabe
Únor 26, 200916 r moje představa vždycky byla pořídit všechny modely auto od škodovky co jsem zatím měl. třeba i stejná barva a tak. jen ta felda se ne a ne vyrábět
Únor 26, 200916 r Já mám zas problém s RS Felicii jsem viděl, ale nebyl to Abrex, ten jí teprve chystá.
Únor 26, 200916 r IKEA to neni, je to originalni rucni prace Feldu dela snad v kombajnu KADEN nebo neco a co se tyce chystanych veci ABREX, trochu moc jim to na muj vkus trva to chystane. OII facelift nikdo nevedel kdy a jak bude a najednou ji ABREX dela hned po predstaveni!!!
Únor 26, 200916 r Ale to je logický: Abrex má se Škodovkou licenční smlouvu. Za to musí každej novej model udělat zároveň s velkým autem, aby je škodovka měla do salonů (kdy bude Yeti?) a v mezičase dělá starší kusy.
Únor 26, 200916 r Je to přesně tak, priority škodovky jsou to co abrex žene, naše zájmy musí počkat - RS 1:18, atd.
Únor 26, 200916 r Logicke ano, ale nerikej mi, ze Skoda a.s. vyrabi tak hrozne rychle nove modely, ze Abrex nema cas treba na Skoda 100 (proc favorit a ne neco, co bylo pred nim, napr. ta Skoda 100 nebo 110)... Me fakt jebou
Únor 26, 200916 r Panove, smrtelna dopravni nehoda ve vitrine Pěkně jsi to zku*vil, jen co je pravda...
Únor 26, 200916 r Doma muzes mit max. 100 v 1:72 nebo 110 LK.. Fabie hatchback taky neni, taky mi chybi.. Mluvim jen o 1:43
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.