Únor 27, 200916 r zatím muj poslední Taky chci fáčko, ale budu ho muset předělat na fialové co máme doma ve velkém
Únor 27, 200916 r od přítelkyně,není to šáde......ale měl jsem obrovskou radost,fakt jsem to nečekal Šikovná přítulka Tohle je masáž podobně jak ta 815 od Kadenu, si budeme muset zvětšit vitrínky
Únor 27, 200916 r Taky chci fáčko, ale budu ho muset předělat na fialové co máme doma ve velkém Ja koupim facko, rozeberu a caknu ho emailem na svou barvu Fava (vinova, ta se taky nedela) Dnesni postak donesl... Na ceste mam PCR v novych barvach (diky Ondro!) BTW KDYBY NEKOMU CHYBELA FABIA II COMBI, MAM JI K DISPOZICI ZA KILOPADE VE VINOVE!
Únor 27, 200916 r Šikovná přítulka Tohle je masáž podobně jak ta 815 od Kadenu, si budeme muset zvětšit vitrínky Tatru mam objednanou ,už asi měsíc a půl
Únor 28, 200916 r Taky přidám svou sbírku, jinak mohu potvrdit, že nejlevnější jsou v muzeu škodovky v MB. Tam jsou tak parádní ceny, že jsem si odvezl hned 3. A ještě mám doma tohle (foto použito z netu): A na cestě: V plánu: 1000 MB v barvě Ivory, Scout v béžové kapučíno, Favorit béžová Gobi, Felicia old světle červená Upraveno Únor 28, 200916 r od Dandisan
Únor 28, 200916 r !!OMLOUVÁM SE ZA KVALITU FOTOGRAFIÍ!! Brácha si pohrál s modelem škoda 120L (M)....
Březen 1, 200916 r abych to tu nezadělal- dotazy, připomínky zde: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=62783
Březen 1, 200916 r Prodávaj tam určitě 1:43 - jsou to výrobky firmy Kaden(teď už je nesmí dělat kvůli abrexu) ale jestli i jiné měřítko to nevím
Březen 1, 200916 r Ja koupil tusim IXO ALTAYA... Ale Fabku WRC, OCtu mel taky, ale nekdo ji vyfoukl! VRBIC - to je kazdemu jasny, ze je to z konskyho lejna ne? :smich: (je to hezke!!)
Březen 1, 200916 r No hlavne to nerikej, kde prosim te Ja hasici znam jen seriove Fabku combi a pak predelavku Favorit!
Březen 1, 200916 r ja to videl jen tak na netu nekde..a tady je taky jedna..ale tak asi to nebude nic extra... TADYYYY
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.