Březen 1, 200916 r No hlavne to nerikej, kde prosim te Ja hasici znam jen seriove Fabku combi a pak predelavku Favorit! A já mám předělávku Scout
Březen 2, 200916 r nemáte kluci někdo ND na Karosu? klidně rozsekanou, mam už dvě ale dílů stále málo i na jeden bus, především poklice, světla atd
Březen 2, 200916 r VRBIC - to je kazdemu jasny, ze je to z konskyho lejna ne? :smich: (je to hezke!!) Zase vedle jak ta jedle , je to kamarád polystyrén ......
Březen 2, 200916 r nemáte kluci někdo ND na Karosu? klidně rozsekanou, mam už dvě ale dílů stále málo i na jeden bus, především poklice, světla atd to se platí zlatem
Březen 2, 200916 r no já neříkám že ne, enem se ptám :-) burza Karle,ale je to raketa za ní,pokud jí seženeš,ale to ty asi víš
Březen 2, 200916 r ja za tu poklici klidne 200 korun dam :-) zkus burzu v menze v Italské ulici,ale termín nevím,ale pozeptám se
Březen 2, 200916 r Vsechny 3 modylky jsou moooc povedene, nejvice S120 VP... Díky. Nemám rád sériovky co jsou v každé výloze. Úplně nejraději, když mě ten model nějak oslovuje - někdo to auto měl nebo ho znám odjinud.
Březen 2, 200916 r nemáte kluci někdo ND na Karosu? klidně rozsekanou, mam už dvě ale dílů stále málo i na jeden bus, především poklice, světla atd Mám jí doma celou, ale neprodávám, nicméně na aukru minulý týden tuším byla...
Březen 2, 200916 r @mischicka - ja vim videl jsem foto, ale ja fakt celou nechci, mam dve ... jde mi proste ciste bud o dily nebo o nejakou co je proste uz nepoouzitelna(rozmlacena) a vezmu si s ni co potrebuju na starehracky.cz je jicj na prodej asi pet ale rakety jak svina
Březen 2, 200916 r Je to zaherkulesovaný, takže by nemělo, ne? Jinak znáte - máte někdo model od Cararama Hongwell? Našel jsem od nich Q7 v měřítku 1:43 za podezřelých 129,- kč...
Březen 2, 200916 r Jj, tohle jsem viděl a stříbrné - to bych radši, přece jenom ke zdravotnictví nemám tak blízko jako Ty :-) Je ten model OK? Kvalita srovnatelná s Abrexem, který je 3x dražší?
Březen 2, 200916 r Já vím, vzpomněl jsem si na Tebe. Pokud vyleze OII RS v 1:18 od Abrexu, pořídím si i Q7 v tomto měřítku, ale teď by Q7 byla jediná :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.