Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

JJ. Este mam zalusk na X6. Teraz som kupil "nechtiac" druhu X5 ale nie tu najnovsiu ale facelift tej starej. Je to velmi ojedinely kusok. Tak cakam kedy mi pride. Ked to bude taka ista ako mam doma tu cervenu tak neviem. Kua kua. A este nemam Meďoura ML. A neviem ci mam kupit aj Hummera.

Vloženo
Osmpade Robe... Kdyz byl na Aukru neco kolem 500,- tak jsem ofrnoval :D
No to už je celkem dost.. jdu hledat jinou,třeba ne scouta. :-)

Ty ceny jsou šílený :feve: Ale holt ty kluci umí...

Já teď čekám na POLICIE Okty, lift i combi, to už budu pak mít brutusální policejní stádo :smich:

Vloženo
Jj, tohle jsem viděl a stříbrné - to bych radši, přece jenom ke zdravotnictví nemám tak blízko jako Ty :-)

Je ten model OK? Kvalita srovnatelná s Abrexem, který je 3x dražší?

řekl bych celkem v tomto měřítku ano ;)

Vloženo

tak jsem včera dodělal "ešemku" ještě tam teda nějaké drobnosti chystám...ale dávám foto už teď, je to kompletně přelakovaná hračka od Itesu do klasického modrobílého nástřiku, hendý inetriér s bílými opěrkami hlav a perfektními ob tisky od MichalaJ ketrýmu tímto ještě jednou děkuji :-)

obrovské dík taky klácovu za jeho bus z dětství :-)

bohužel neumim fotit asi :-( ještě zkusim pak za nějakého lepšího světla

edit: jeste prihodim vzor, dobovou fotečku :-)

post-2-1236070716_thumb.jpg

post-2-1236070733_thumb.jpg

post-2-1236070748_thumb.jpg

post-2-1236070754_thumb.jpg

post-2-1236070779_thumb.jpg

post-2-1236084895_thumb.jpg

Vloženo
VRBIC - opet libovy naad, jen to asi bude drobit co?

je to naprosto v pohodě, jak psal Michal - Herkules je pracant :palec2: . Jsem si omylem přetáhnul i tlamu a od té doby mi nepadaj ani drobky od pusy ........ ;)

Vloženo
tak jsem včera dodělal "ešemku" ještě tam teda nějaké drobnosti chystám...ale dávám foto už teď, je to kompletně přelakovaná hračka od Itesu do klasického modrobílého nástřiku, hendý inetriér s bílými opěrkami hlav a perfektními ob tisky od MichalaJ ketrýmu tímto ještě jednou děkuji :-)

obrovské dík taky klácovu za jeho bus z dětství :-)

bohužel neumim fotit asi :-( ještě zkusim pak za nějakého lepšího světla

Pěkná, pěkná, z čeho jsou ty sedačky??

Vloženo

to jsou primo origo z toho modelu akorat laknuty hnedou matnou zakladovkou a z folie dolepeny bily operky :-)

protoze kazdej spravnej zajezdak mel bily operky :-) jeste by to chtelo zaclonky :-)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...