XXX TOMCAT XXX Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Já čakam tiez na RS a Scouta v 1:18. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Scout Ti zapadne do série (psedo)teréňáků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 JJ. Este mam zalusk na X6. Teraz som kupil "nechtiac" druhu X5 ale nie tu najnovsiu ale facelift tej starej. Je to velmi ojedinely kusok. Tak cakam kedy mi pride. Ked to bude taka ista ako mam doma tu cervenu tak neviem. Kua kua. A este nemam Meďoura ML. A neviem ci mam kupit aj Hummera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Taky jsem si chlapi udělal radost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 A já mám předělávku Scout No to je kousek, hasičská...Octa tu chci taky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 No ten SCOUT mi lezi v zaludu, teda v zaludku Robe, dame zavod kdo drive sezene???? Ja uz ji sehnal (cena me moc nebavi) Pote me hodne bavi tenhle kousek!!! http://svet-aut.cz/images/143ABSX705-LM-002.JPG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Jo ten je pěknej ale 1203 bych vzal asi jinou. Co koštuje ta Scoutka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Osmpade Robe... Kdyz byl na Aukru neco kolem 500,- tak jsem ofrnoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 No to už je celkem dost.. jdu hledat jinou,třeba ne scouta. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 A neviem ci mam kupit aj Hummera. Hummera můžu, ale spíš H2 nebo H3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Osmpade Robe... Kdyz byl na Aukru neco kolem 500,- tak jsem ofrnoval No to už je celkem dost.. jdu hledat jinou,třeba ne scouta. :-) Ty ceny jsou šílený Ale holt ty kluci umí... Já teď čekám na POLICIE Okty, lift i combi, to už budu pak mít brutusální policejní stádo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Mischo nemas foto ako vyzera ten H2 a H3? Ja som videl tie od maista a oni maju asi 4 verzie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Modelů ne, ani nevím kdo je dělá, jestli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Jj, tohle jsem viděl a stříbrné - to bych radši, přece jenom ke zdravotnictví nemám tak blízko jako Ty :-)Je ten model OK? Kvalita srovnatelná s Abrexem, který je 3x dražší? řekl bych celkem v tomto měřítku ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 tak jsem včera dodělal "ešemku" ještě tam teda nějaké drobnosti chystám...ale dávám foto už teď, je to kompletně přelakovaná hračka od Itesu do klasického modrobílého nástřiku, hendý inetriér s bílými opěrkami hlav a perfektními ob tisky od MichalaJ ketrýmu tímto ještě jednou děkuji :-) obrovské dík taky klácovu za jeho bus z dětství :-) bohužel neumim fotit asi :-( ještě zkusim pak za nějakého lepšího světla edit: jeste prihodim vzor, dobovou fotečku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 se tam stavím s paní a ta to blejskne pořádnou zrcadlovkou, jestli cete pane amok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 aby pak ale nevynikla každá chyba mého nemodelářského umění:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 uvidíme, dám vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 VRBIC - opet libovy naad, jen to asi bude drobit co? je to naprosto v pohodě, jak psal Michal - Herkules je pracant . Jsem si omylem přetáhnul i tlamu a od té doby mi nepadaj ani drobky od pusy ........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra13 Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 No to je kousek, hasičská...Octa tu chci taky.. stačí poslat fotku skutečný octy na mail a můžeme se domluvit ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 tak jsem včera dodělal "ešemku" ještě tam teda nějaké drobnosti chystám...ale dávám foto už teď, je to kompletně přelakovaná hračka od Itesu do klasického modrobílého nástřiku, hendý inetriér s bílými opěrkami hlav a perfektními ob tisky od MichalaJ ketrýmu tímto ještě jednou děkuji :-)obrovské dík taky klácovu za jeho bus z dětství :-) bohužel neumim fotit asi :-( ještě zkusim pak za nějakého lepšího světla Pěkná, pěkná, z čeho jsou ty sedačky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 to jsou primo origo z toho modelu akorat laknuty hnedou matnou zakladovkou a z folie dolepeny bily operky :-) protoze kazdej spravnej zajezdak mel bily operky :-) jeste by to chtelo zaclonky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Aha, se musím podívat doma jaké sedačky má ta naše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 je to takovej zlutej vylisek v kterym jsou nacvakany sedacky, to meli snad svechny :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 A byly jen tyhle vysoké sedačky nebo i nízké "linkové"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.