Davon Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Ale 1:72 meritko, coz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzik6098 Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 Néééééééééééééééééé..normální 1:43 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madcore Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 Tak jsem to šel prubnout a opravdu. Byl jsem na "Šestce" v Praze a v Pompu mají za 139 Kč kus. Zatím byl dobý výběr. Mají potištené (Taxi, Coca Cola atd....) a samozřejmě i holé. Takže díky za tip Honziku 6098. :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madcore Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 No a ještě jsem konečně sehnal nová kolečka na Octavii od Kadenu. Už to vypadá trochu líp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzik6098 Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 Není zač Madcore. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Tak jsem to šel prubnout a opravdu. Byl jsem na "Šestce" v Praze a v Pompu mají za 139 Kč kus. Zatím byl dobý výběr. Mají potištené (Taxi, Coca Cola atd....) a samozřejmě i holé.Takže díky za tip Honziku 6098. Hustááá cena, jdu tam hned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madcore Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Jo jo cena krásná. Pochlub se co jsi vybral. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Až v pátek, zas tak hned to nebylo Ale z aukra čekám na Felicii Old a na Octavii I MP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Hoši sběratelé, tak jsem zcela náhodou zavítal do Pompa v olomoucké Olympii a BOMBA Mají Fabie I combi, Octavky I combi, Octavky II lift, Fabia II obojí, Roomy, různá provedení, např. Scout, taxi, DP pohotovost a Nehody, CocaCola, PRE, atd., různé barvy. No přebíral jsem to tam asi půl hodiny, jeden čas jsem měl vytažených asi 12 modelů, nakonec se umoudřil a odešel jen se čtyřmi: kvakiho bílý Scout Room s modrou race metalízou krémový SUP I Fabia I DP nehody Nemají všechny barvy, chtěl jsem třeba červeného Rooma a prostě jsem nenašel, ale vyplatí se hledat a cena je fakt bomba 139,- / kus, stačí jen u pokladny vyplnit dvouotázkový dotazníček Běžte tam , já se taky možná ještě vrátím, prt. za tyhle lowe nejsou ABREXy ani na aukru!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Jo lidi to koupi a na aukru prodavaji dráž ... ja už asiv živote neseženu Octavku I predface bilou...:/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 (editace) Taky jsem dnes ulovil bílého Scouta a mischicko- přesně vím tvou odpověď na otázku č. 1 ( já ji napsal taky ) A Yeti dorazil z aukra za necelých 200,- Kč včetně pošty. Editováno: 8. Duben 2009, autor: montas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Ja nemuzu jikde najit, kde je v Praglu Pompo blize jinde "Sestka" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 (editace) Davonku že jsi to ty, tak ti to Olomoučák našel http://www.pompo.cz/prodejny.asp?kraj=1#seznamProdejen Editováno: 8. Duben 2009, autor: montas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Jo lidi to koupi a na aukru prodavaji dráž ... ja už asiv živote neseženu Octavku I predface bilou...:/ Trhám si vlásky že jsem před 14 dny koupil OI ABA za 299 a v Pompu jí mají za 139 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Taky jsem dnes ulovil bílého Scouta a mischicko- přesně vím tvou odpověď na otázku č. 1 ( já ji napsal taky ) Jj, ještě jsem měl napsat v jakých měřítkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Ja potrebuju ABA!!! Jedu, zitra! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Pokud by jsi nesehnal tak písni, podíval bych se ti v Olmiku nebo Brně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Ok, dal bych ti vedet, to by jsi byl hodny!! A kdyz budu v tom, koupim je vsechny co maji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 JJ, kdybych to věděl, vzal bych Ti jí v OL a předal v Pze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra13 Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 (editace) v Plzni mají taky (nebo spíš měli.. ) Editováno: 9. Duben 2009, autor: Ondra13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Tak to hodíš teď nějaké slevy co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra13 Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 (editace) pro místní ano, cizí aukráci mají smůlu Editováno: 9. Duben 2009, autor: Ondra13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Přesně tak jsem to taky myslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Ondro, co blbnes? Proc ja idiot jsem si nepockal na lepsi cenu... Ja koupil pet medic, pohotovost autobusy, Supa AAA a ABA... Je vsak treba vyplnit nekolika otazkovy dotaznik aby platila tato cena - 139,-/ks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Proč já nakupoval minulý týden na aukru ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.