Duben 4, 200916 r Tak jsem to šel prubnout a opravdu. Byl jsem na "Šestce" v Praze a v Pompu mají za 139 Kč kus. Zatím byl dobý výběr. Mají potištené (Taxi, Coca Cola atd....) a samozřejmě i holé. Takže díky za tip Honziku 6098. :palec2:
Duben 4, 200916 r No a ještě jsem konečně sehnal nová kolečka na Octavii od Kadenu. Už to vypadá trochu líp.
Duben 6, 200916 r Tak jsem to šel prubnout a opravdu. Byl jsem na "Šestce" v Praze a v Pompu mají za 139 Kč kus. Zatím byl dobý výběr. Mají potištené (Taxi, Coca Cola atd....) a samozřejmě i holé.Takže díky za tip Honziku 6098. Hustááá cena, jdu tam hned
Duben 7, 200916 r Až v pátek, zas tak hned to nebylo Ale z aukra čekám na Felicii Old a na Octavii I MP.
Duben 8, 200916 r Hoši sběratelé, tak jsem zcela náhodou zavítal do Pompa v olomoucké Olympii a BOMBA Mají Fabie I combi, Octavky I combi, Octavky II lift, Fabia II obojí, Roomy, různá provedení, např. Scout, taxi, DP pohotovost a Nehody, CocaCola, PRE, atd., různé barvy. No přebíral jsem to tam asi půl hodiny, jeden čas jsem měl vytažených asi 12 modelů, nakonec se umoudřil a odešel jen se čtyřmi: kvakiho bílý Scout Room s modrou race metalízou krémový SUP I Fabia I DP nehody Nemají všechny barvy, chtěl jsem třeba červeného Rooma a prostě jsem nenašel, ale vyplatí se hledat a cena je fakt bomba 139,- / kus, stačí jen u pokladny vyplnit dvouotázkový dotazníček Běžte tam , já se taky možná ještě vrátím, prt. za tyhle lowe nejsou ABREXy ani na aukru!!
Duben 8, 200916 r Jo lidi to koupi a na aukru prodavaji dráž ... ja už asiv živote neseženu Octavku I predface bilou...:/
Duben 8, 200916 r Taky jsem dnes ulovil bílého Scouta a mischicko- přesně vím tvou odpověď na otázku č. 1 ( já ji napsal taky ) A Yeti dorazil z aukra za necelých 200,- Kč včetně pošty. Upraveno Duben 8, 200916 r od montas
Duben 8, 200916 r Davonku že jsi to ty, tak ti to Olomoučák našel http://www.pompo.cz/prodejny.asp?kraj=1#seznamProdejen Upraveno Duben 8, 200916 r od montas
Duben 8, 200916 r Jo lidi to koupi a na aukru prodavaji dráž ... ja už asiv živote neseženu Octavku I predface bilou...:/ Trhám si vlásky že jsem před 14 dny koupil OI ABA za 299 a v Pompu jí mají za 139
Duben 8, 200916 r Taky jsem dnes ulovil bílého Scouta a mischicko- přesně vím tvou odpověď na otázku č. 1 ( já ji napsal taky ) Jj, ještě jsem měl napsat v jakých měřítkách
Duben 8, 200916 r Ok, dal bych ti vedet, to by jsi byl hodny!! A kdyz budu v tom, koupim je vsechny co maji
Duben 9, 200916 r Ondro, co blbnes? Proc ja idiot jsem si nepockal na lepsi cenu... Ja koupil pet medic, pohotovost autobusy, Supa AAA a ABA... Je vsak treba vyplnit nekolika otazkovy dotaznik aby platila tato cena - 139,-/ks
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.