stanmar Vloženo 1. Únor 2022 Vloženo 1. Únor 2022 Skoro po 10-ti letech zkusím toto téma oživit. Sbíráte někdo modely automobilů Škoda ? A můžete se pochlubit nějakou fotkou ? Citovat
DušanV Vloženo 1. Únor 2022 Vloženo 1. Únor 2022 (editace) Tak tady je má sbírka Škodovek od Abrexu. Nic světoborného v ní není, takové unikátní modely, jako je 1203 v barvách Pošty, která je dnes ceněna cca na 25.000,- Kč nemám a pokud bych měl, tak se asi s tím moc chlubit nebudu. Lidi jsou schopni kvůli takovým unikátům vám vykrást byt. Jinak sháním od Abrexu model Škoda Superb 1. řady v měřítku 1:43, takže pokud by někdo mohl nabídnout, tak se můžem domluvit na ceně. Editováno: 1. Únor 2022, autor: DušanV 3 Citovat
stanmar Vloženo 1. Únor 2022 Vloženo 1. Únor 2022 To je pěkný. Já jich mám jen 5 ve vitríně a 10 má vystavených syn. Limitku mám teď jednu - Rapid, ale těch by mělo být dohromady 300 ks, takže až taková rarita to nebude. Jinak mám ještě pár modelů od De Agostini - ty nejsou provedením zas tak hrozné a mají slušnou cenu. Bohužel mají docela odfláklé překrytí modelu pouze silnější průhlednou plast. fólií. Citovat
DušanV Vloženo 1. Únor 2022 Vloženo 1. Únor 2022 @stanmarNo ten Rapid s logem SM by mohl mít šanci na pozdější větší sběratelskou hodnotu. Ten se dával i za nové roční předplatné časopisu Svět motorů ne? Nebo jsi ho sehnal v běžném předprodeji nebo na webu výrobce? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.