Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Exkluzívní smlouvu na výrobu modelů Škoda získal Abrex..z toho důvodu už Kaden tyhle modely nevyrábí..ale dají se Kadeny ještě sehnat na Aukru a tak..

Jinak Abrex chystá ucelenou serii od počátku Škody,proto podle mně spíš budou připravovat průběžně různě staré modely,aby si každý přišel na svý..určitě teď nevychlí všechny aktuální modely naráz,ale budou je střídat s historickými..fAVORIT, Š100, Š1000, L&K..je toho moc

Aha, já si říkal, proč se Kaden ztratil, prt. jeden čas bylo tolik modleů a teď je sortiment omezený...

Exkluzívní smlouvu na výrobu modelů Škoda získal Abrex..z toho důvodu už Kaden tyhle modely nevyrábí..ale dají se Kadeny ještě sehnat na Aukru a tak..

Jinak Abrex chystá ucelenou serii od počátku Škody,proto podle mně spíš budou připravovat průběžně různě staré modely,aby si každý přišel na svý..určitě teď nevychlí všechny aktuální modely naráz,ale budou je střídat s historickými..fAVORIT, Š100, Š1000, L&K..je toho moc

Aha, já si říkal, proč se Kaden ztratil, prt. jeden čas bylo tolik modleů a teď je sortiment omezený...

On už to prý nesmí dokonce ani prodávat..proto jsou na většině krabiček místo znaku škodovky jiné obrázky.. To,co se dá ještě koupit,jsou jen nějaké staré zásoby

On už to prý nesmí dokonce ani prodávat..proto jsou na většině krabiček místo znaku škodovky jiné obrázky.. To,co se dá ještě koupit,jsou jen nějaké staré zásoby

To je hustota...

Koukám,kam se ti poděla Okinka? Teď se neuraž,tahle je možná i krapet hezčí :prc::palec2::palec2:

Koukám,kam se ti poděla Okinka? Teď se neuraž,tahle je možná i krapet hezčí :prc::palec2::palec2:

Co myslíš? Avatar?

Co myslíš? Avatar?

Přesně ten..tedy ten minulý ;)

Co myslíš? Avatar?

Přesně ten..tedy ten minulý ;)

Nebo budoucí :p

Jo tak časy..já zapomněl, pán je přes pravopys -_-

Upraveno od Jirik.DC

Jo tak časy..já zapomněl, pán je přes pravopys -_-

Ale já myslel jen avatar :p

:kol-74:

Asi bysme si měli jít povídat jinam :p

ne ne..nikam nejdu..bojim bojim :kol-15:

A pak že chodíš(te) i jinam :p

lollollol

lollollol

Nono kol5

Tak už mám model mé Octavie doma. 1:43 a opravdu paráda propracováno do posledního detailu. Uvnitř to má i palubku fakt mrda. Udělám recenzi. :palec2:

Tak už mám model mé Octavie doma. 1:43 a opravdu paráda propracováno do posledního detailu. Uvnitř to má i palubku fakt mrda. Udělám recenzi. :palec2:

Od které firmy? teď bylo v SM srovnání dvou různých-Abrex a nějaké W něco...

Mám Abrex. A která to v tom srovnání vyhrála?

post-873-1182845790_thumb.jpg

Mám Abrex. A která to v tom srovnání vyhrála?

Ta druhá-lepší intoš a motor, cena, jen lak horší...

• Autor
S touhle :wub:

nakolik te to tak prislo komplet?

S touhle :wub:

nakolik te to tak prislo komplet?

Teď Ti neřeknu přesně, doma mám paragon...

• Autor

a moh by si se kouknout ? :D

a moh by si se kouknout ? :D
tis. komplet, náhradní kastle pak přes tisíc, ale nechci kecat, takže se radši juknu, kdybych nic nepsal, připomeň se :p
  • Autor

jj, a jak dlouho to tak jezdí? cca hod dve ? :D pak je to ko?

jinak ktomu modelu OIIRS nezapominejte na FRS a ta se dela uz pekne dlouho .. taky furt neni ta OIIRS aspon de videt ze nekdo zamakal ale u fabky vubec :)

Upraveno od kodemi

Zatim zadna Octavia RS!!! :(

jj, a jak dlouho to tak jezdí? cca hod dve ? :D pak je to ko?

jinak ktomu modelu OIIRS nezapominejte na FRS a ta se dela uz pekne dlouho .. taky furt neni ta OIIRS aspon de videt ze nekdo zamakal ale u fabky vubec :)

Kolem hoďky, záleží co s tím provádíš..pak je náhradní baterie.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.