mischicka Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 Exkluzívní smlouvu na výrobu modelů Škoda získal Abrex..z toho důvodu už Kaden tyhle modely nevyrábí..ale dají se Kadeny ještě sehnat na Aukru a tak..Jinak Abrex chystá ucelenou serii od počátku Škody,proto podle mně spíš budou připravovat průběžně různě staré modely,aby si každý přišel na svý..určitě teď nevychlí všechny aktuální modely naráz,ale budou je střídat s historickými..fAVORIT, Š100, Š1000, L&K..je toho moc Aha, já si říkal, proč se Kaden ztratil, prt. jeden čas bylo tolik modleů a teď je sortiment omezený... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 Exkluzívní smlouvu na výrobu modelů Škoda získal Abrex..z toho důvodu už Kaden tyhle modely nevyrábí..ale dají se Kadeny ještě sehnat na Aukru a tak..Jinak Abrex chystá ucelenou serii od počátku Škody,proto podle mně spíš budou připravovat průběžně různě staré modely,aby si každý přišel na svý..určitě teď nevychlí všechny aktuální modely naráz,ale budou je střídat s historickými..fAVORIT, Š100, Š1000, L&K..je toho moc Aha, já si říkal, proč se Kaden ztratil, prt. jeden čas bylo tolik modleů a teď je sortiment omezený... On už to prý nesmí dokonce ani prodávat..proto jsou na většině krabiček místo znaku škodovky jiné obrázky.. To,co se dá ještě koupit,jsou jen nějaké staré zásoby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Červen 2007 Sdílet Vloženo 23. Červen 2007 Exkluzívní smlouvu na výrobu modelů Škoda získal Abrex..z toho důvodu už Kaden tyhle modely nevyrábí..ale dají se Kadeny ještě sehnat na Aukru a tak..Jinak Abrex chystá ucelenou serii od počátku Škody,proto podle mně spíš budou připravovat průběžně různě staré modely,aby si každý přišel na svý..určitě teď nevychlí všechny aktuální modely naráz,ale budou je střídat s historickými..fAVORIT, Š100, Š1000, L&K..je toho moc Aha, já si říkal, proč se Kaden ztratil, prt. jeden čas bylo tolik modleů a teď je sortiment omezený... On už to prý nesmí dokonce ani prodávat..proto jsou na většině krabiček místo znaku škodovky jiné obrázky.. To,co se dá ještě koupit,jsou jen nějaké staré zásoby To je hustota... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 23. Červen 2007 Sdílet Vloženo 23. Červen 2007 Koukám,kam se ti poděla Okinka? Teď se neuraž,tahle je možná i krapet hezčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Červen 2007 Sdílet Vloženo 23. Červen 2007 Koukám,kam se ti poděla Okinka? Teď se neuraž,tahle je možná i krapet hezčí Co myslíš? Avatar? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 23. Červen 2007 Sdílet Vloženo 23. Červen 2007 Koukám,kam se ti poděla Okinka? Teď se neuraž,tahle je možná i krapet hezčí Co myslíš? Avatar? Přesně ten..tedy ten minulý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Červen 2007 Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 Koukám,kam se ti poděla Okinka? Teď se neuraž,tahle je možná i krapet hezčí Co myslíš? Avatar? Přesně ten..tedy ten minulý Nebo budoucí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 24. Červen 2007 Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 (editace) Nebo budoucí Jo tak časy..já zapomněl, pán je přes pravopys Editováno: 24. Červen 2007, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Červen 2007 Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 Nebo budoucí Jo tak časy..já zapomněl, pán je přes pravopys Ale já myslel jen avatar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Červen 2007 Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 Asi bysme si měli jít povídat jinam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 24. Červen 2007 Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 Asi bysme si měli jít povídat jinam ne ne..nikam nejdu..bojim bojim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Červen 2007 Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 Asi bysme si měli jít povídat jinam ne ne..nikam nejdu..bojim bojim A pak že chodíš(te) i jinam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 24. Červen 2007 Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 ne ne..nikam nejdu..bojim bojim A pak že chodíš(te) i jinam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Červen 2007 Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 ne ne..nikam nejdu..bojim bojim A pak že chodíš(te) i jinam Nono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 Tak už mám model mé Octavie doma. 1:43 a opravdu paráda propracováno do posledního detailu. Uvnitř to má i palubku fakt mrda. Udělám recenzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Tak už mám model mé Octavie doma. 1:43 a opravdu paráda propracováno do posledního detailu. Uvnitř to má i palubku fakt mrda. Udělám recenzi. Od které firmy? teď bylo v SM srovnání dvou různých-Abrex a nějaké W něco... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Tak už mám model mé Octavie doma. 1:43 a opravdu paráda propracováno do posledního detailu. Uvnitř to má i palubku fakt mrda. Udělám recenzi. Od které firmy? teď bylo v SM srovnání dvou různých-Abrex a nějaké W něco... Mám Abrex. A která to v tom srovnání vyhrála? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Tak už mám model mé Octavie doma. 1:43 a opravdu paráda propracováno do posledního detailu. Uvnitř to má i palubku fakt mrda. Udělám recenzi. Od které firmy? teď bylo v SM srovnání dvou různých-Abrex a nějaké W něco... Mám Abrex. A která to v tom srovnání vyhrála? Ta druhá-lepší intoš a motor, cena, jen lak horší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 26. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 S touhle nakolik te to tak prislo komplet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 S touhle nakolik te to tak prislo komplet? Teď Ti neřeknu přesně, doma mám paragon... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 26. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 a moh by si se kouknout ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 a moh by si se kouknout ? tis. komplet, náhradní kastle pak přes tisíc, ale nechci kecat, takže se radši juknu, kdybych nic nepsal, připomeň se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 27. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 (editace) jj, a jak dlouho to tak jezdí? cca hod dve ? pak je to ko? jinak ktomu modelu OIIRS nezapominejte na FRS a ta se dela uz pekne dlouho .. taky furt neni ta OIIRS aspon de videt ze nekdo zamakal ale u fabky vubec Editováno: 27. Červen 2007, autor: kodemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 Zatim zadna Octavia RS!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 jj, a jak dlouho to tak jezdí? cca hod dve ? pak je to ko?jinak ktomu modelu OIIRS nezapominejte na FRS a ta se dela uz pekne dlouho .. taky furt neni ta OIIRS aspon de videt ze nekdo zamakal ale u fabky vubec Kolem hoďky, záleží co s tím provádíš..pak je náhradní baterie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.