kodemi.:R Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 zdar kluci ma nekdo rc model? rad bych nejaky zakoupil nejlip octavii wrc,fabii wrc videl sem i nejaky poharovky tak klido jen nevim kde to kupujete poradte nejakej peknej shop prez neta nebo v usteckym kraji pobocku .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 zdar kluci ma nekdo rc model? rad bych nejaky zakoupil nejlip octavii wrc,fabii wrc videl sem i nejaky poharovky tak klido jen nevim kde to kupujete poradte nejakej peknej shop prez neta nebo v usteckym kraji pobocku .. spalovák nebrat, info tady http://forum.tamiyaclub.net/index.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 9. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 diky ale asi pockam, chtej za to docela dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 já dělam do RCček spíš letadel než aut, ale jestli máš prachy tak si kup spalováka....problém je v tom, že jen za kasli spalováku dáš kolem 10000 , pak motor, servo, přijímač, baterky, vysílačku a pak práce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Proč by měl dát za kastli na spalováka 10tis??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Protože to tolik stojí Můžeš zkouknout http://rcm.cz/index.php?nid=1085&lid=CZ&oid=95524 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 No kastle tam najít nemůžu...nicméně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 No kastle tam najít nemůžu...nicméně... Já tou kastlí myslel prostě model auta + do něj musíš narvat další krámy co sem vypisoval nahoře... takže celý autí se všim všudy by vyšlo tak na cca 20000kč + by se kupovalo palivo což je 1000kč/5l, no jak sem psal, pokud někdo ty prachy na to má, tak at si koupí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 No to se nezlob Adame, ale kastle a podvozek apod je naprosto odlišnej pojem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 mám elektro TA-05 před tím jsem měl TT-01 a jsem více než spokojen ..s nitrem je problém, že se dá jezdit jen venku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 Jj TA05tka je gut , vloni jsem si ji koupil přímo v Japonsku přes EBay, sestavil, ale na jaře prodal, abych se dokopal k ježdění na kole zase Ceny v Japanu trochu jiný než v CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 a nějaké foto ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 foto čeho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 foto čeho? foto přesne tohodle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Jj TA05tka je gut , vloni jsem si ji koupil přímo v Japonsku přes EBay, sestavil, ale na jaře prodal, abych se dokopal k ježdění na kole zase Ceny v Japanu trochu jiný než v CZ já jí koupil v Hong Kongu taky za good price vyšlo to o 1000 méně než tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 já zatím bet fota, ale až udělám Z350 tak to semka hodím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 7. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 tak jsem si spiš udělal jinak radost než RCčkem ale snad časem Jelikož bych chtěl spalovak ale zatim ty penize jdou jinam než na kravinky :-) časem ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.