Publikováno Květen 9, 200718 r zdar kluci ma nekdo rc model? rad bych nejaky zakoupil nejlip octavii wrc,fabii wrc videl sem i nejaky poharovky tak klido jen nevim kde to kupujete poradte nejakej peknej shop prez neta nebo v usteckym kraji pobocku ..
Květen 10, 200718 r zdar kluci ma nekdo rc model? rad bych nejaky zakoupil nejlip octavii wrc,fabii wrc videl sem i nejaky poharovky tak klido jen nevim kde to kupujete poradte nejakej peknej shop prez neta nebo v usteckym kraji pobocku .. spalovák nebrat, info tady http://forum.tamiyaclub.net/index.php
Listopad 26, 200717 r já dělam do RCček spíš letadel než aut, ale jestli máš prachy tak si kup spalováka....problém je v tom, že jen za kasli spalováku dáš kolem 10000 , pak motor, servo, přijímač, baterky, vysílačku a pak práce..
Listopad 26, 200717 r Protože to tolik stojí Můžeš zkouknout http://rcm.cz/index.php?nid=1085&lid=CZ&oid=95524
Listopad 26, 200717 r No kastle tam najít nemůžu...nicméně... Já tou kastlí myslel prostě model auta + do něj musíš narvat další krámy co sem vypisoval nahoře... takže celý autí se všim všudy by vyšlo tak na cca 20000kč + by se kupovalo palivo což je 1000kč/5l, no jak sem psal, pokud někdo ty prachy na to má, tak at si koupí
Listopad 27, 200717 r mám elektro TA-05 před tím jsem měl TT-01 a jsem více než spokojen ..s nitrem je problém, že se dá jezdit jen venku
Listopad 27, 200717 r Jj TA05tka je gut , vloni jsem si ji koupil přímo v Japonsku přes EBay, sestavil, ale na jaře prodal, abych se dokopal k ježdění na kole zase Ceny v Japanu trochu jiný než v CZ
Listopad 28, 200717 r Jj TA05tka je gut , vloni jsem si ji koupil přímo v Japonsku přes EBay, sestavil, ale na jaře prodal, abych se dokopal k ježdění na kole zase Ceny v Japanu trochu jiný než v CZ já jí koupil v Hong Kongu taky za good price vyšlo to o 1000 méně než tady
Květen 7, 200817 r Autor tak jsem si spiš udělal jinak radost než RCčkem ale snad časem Jelikož bych chtěl spalovak ale zatim ty penize jdou jinam než na kravinky :-) časem ...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.