Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

zdar kluci ma nekdo rc model? rad bych nejaky zakoupil nejlip octavii wrc,fabii wrc videl sem i nejaky poharovky tak klido jen nevim kde to kupujete poradte nejakej peknej shop prez neta nebo v usteckym kraji pobocku ..

zdar kluci ma nekdo rc model? rad bych nejaky zakoupil nejlip octavii wrc,fabii wrc videl sem i nejaky poharovky tak klido jen nevim kde to kupujete poradte nejakej peknej shop prez neta nebo v usteckym kraji pobocku ..

spalovák nebrat, info tady http://forum.tamiyaclub.net/index.php

• 5 týdnů později...
  • Autor

diky :) ale asi pockam, chtej za to docela dost :)

• 5 měsíců později...

já dělam do RCček :palec2: spíš letadel než aut, ale jestli máš prachy tak si kup spalováka....problém je v tom, že jen za kasli spalováku dáš kolem 10000 :p , pak motor, servo, přijímač, baterky, vysílačku a pak práce..

Proč by měl dát za kastli na spalováka 10tis???

No kastle tam najít nemůžu...nicméně...

No kastle tam najít nemůžu...nicméně...

Já tou kastlí myslel prostě model auta + do něj musíš narvat další krámy co sem vypisoval nahoře... takže celý autí se všim všudy by vyšlo tak na cca 20000kč

+ by se kupovalo palivo což je 1000kč/5l, no jak sem psal, pokud někdo ty prachy na to má, tak at si koupí :palec2:

No to se nezlob Adame, ale kastle a podvozek apod je naprosto odlišnej pojem :smich:

mám elektro TA-05 před tím jsem měl TT-01 a jsem více než spokojen ;)..s nitrem je problém, že se dá jezdit jen venku ;)

Jj TA05tka je gut :palec2: , vloni jsem si ji koupil přímo v Japonsku přes EBay, sestavil, ale na jaře prodal, abych se dokopal k ježdění na kole zase ;)

Ceny v Japanu trochu jiný než v CZ :)

a nějaké foto ? :p

foto čeho?

foto čeho?

foto přesne tohodle :)

Jj TA05tka je gut :palec2: , vloni jsem si ji koupil přímo v Japonsku přes EBay, sestavil, ale na jaře prodal, abych se dokopal k ježdění na kole zase ;)

Ceny v Japanu trochu jiný než v CZ :)

já jí koupil v Hong Kongu taky za good price vyšlo to o 1000 méně než tady

já zatím bet fota, ale až udělám Z350 tak to semka hodím ;)

• 5 měsíců později...
  • Autor

tak jsem si spiš udělal jinak radost než RCčkem ale snad časem :) Jelikož bych chtěl spalovak ale zatim ty penize jdou jinam než na kravinky :-) časem ...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.