johnxx Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Dneska jsem nastartoval a na displeji místo ujetých kilometrů se mi rozblikal nápis "service INSP". Dost mě to překvapilo, to jsem ještě neviděl, ale hlavně nevím o co se jedná.Poraďte prosím, všem předem díky. O1 1,6 55kw, r.v. 98 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Dneska jsem nastartoval a na displeji místo ujetých kilometrů se mi rozblikal nápis "service INSP". Dost mě to překvapilo, to jsem ještě neviděl, ale hlavně nevím o co se jedná.Poraďte prosím, všem předem díky.O1 1,6 55kw, r.v. 98 Ahoj, to se tady řešilo už několikrát. Je to varování, že by jsi měl vyměnit olej a dát auto na servisku. Pokud máš origo manuál, tak je to tam popsané i s tím, jak se toho zbavit. Ale doporučuji zjistit, kdy má být výměna, aby jsi to neprošvihnul. Kolik an ní máš najeto, že jsi to ještě neviděl, toto bliká každých 15tis km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 12. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 Najeto na ní máme asi 159 000 km, když jsme ji kupovali, měla 151 500 km, takže jsem to ještě nezažil.Tak jsem hned klidný, když už vím, co to po mě chce.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 Najeto na ní máme asi 159 000 km, když jsme ji kupovali, měla 151 500 km, takže jsem to ještě nezažil.Tak jsem hned klidný, když už vím, co to po mě chce.Díky Být tebou, tak se informuju na rozvody, kdy byly dělaný, jelikož se mění ve 140tis km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 13. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Rozvody jsem nechal měnit hned jak jsme auto dovezli s autobazaru, výměna oleje proběhla asi ve 153 000 km, tak by to melo byt v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.