Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

Mas pravdu nemusis vymyslet vymyslene! Ten upinac ktery je pod tim prostrednim pasem do ktereho davas pas odsroubujes a misto neho das upinac ktery je spolecne s tim prostrednim pasem a jenom to dotahnes. Na tohle by snad prislo i male dite. Tim te samozrejme nechci urazit ale rekl bych ze ses na to ani nepodival.

Mas pravdu nemusis vymyslet vymyslene! Ten upinac ktery je pod tim prostrednim pasem do ktereho davas pas odsroubujes a misto neho das upinac ktery je spolecne s tim prostrednim pasem a jenom to dotahnes. Na tohle by snad prislo i male dite. Tim te samozrejme nechci urazit ale rekl bych ze ses na to ani nepodival.

Díval jsem se na to neboj. Na pásu co vede ze zad sedačky je spona normálně do upínače a "kus železa" který je potřeba přichytit aby držel tak jak má. Jenže upínač na pravý boční zadní pás a pás, který je v Octě vzadu uprostřed normálně drží na silných drátěných okách a na ty to teda nechytnu. A nic jinýho v těch místech není. PRoto jsem se ptal. Neměl by jsi foto jak jsi to chytil pro lepší pochopení? Dík

• Autor

Vyfot ty jake mas uchyceni toho pasu dole a ja ti to popisu musel bych vytahovat zadni sedacky a to se mi nechce.

• Autor

Tak jsem ti to vyfotil. Nevim jestli ti to takhle bude stacit. je to misto v karoserii kde byl puvodne ten upinac no a ted tam jo konec prostredniho pasu spolecne s upinacem byl to celek.

Foto435.jpg

Tak jsem ti to vyfotil. Nevim jestli ti to takhle bude stacit. je to misto v karoserii kde byl puvodne ten upinac no a ted tam jo konec prostredniho pasu spolecne s upinacem byl to celek.

Foto435.jpg

díky moc, poslední dobou nestíhám tak jsem to moc neřešil, kouknu dneska do auta jestli to tam půjde stejně

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.