camron Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 (editace) http://bleskove.centrum.cz/cerna-kronika/c....phtml?id=32893 tak to si umím velmi živě představit... Editováno: 15. Květen 2007, autor: camron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 no nadšenej bych z toho asi taky nebyl,každopádně napadnout ho nožem,to už je moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 15. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 No, těžko říci, co za tím skutečně bylo. Už mám bohužel zkušenost tu, že ti největší ksindlové a agresoři bývají nakonec ty největší ublížené chudinky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 No, těžko říci, co za tím skutečně bylo. Už mám bohužel zkušenost tu, že ti největší ksindlové a agresoři bývají nakonec ty největší ublížené chudinky. Presne tak ... lidi sou zmrdi zavistivi, videl sem to u nas na parkovisti, kdyz vedle sefova noveho volva zastavil blbecek s omlacenou starou felinou otevrel dvere a co myslite, ze se stalo. Jo presne tak primo do toho volva. Sef tam zrovna stal tak na nej jako jestli si dela srandu atp a idiotek zacal nadavat, ze se prece hovno stalo atd atd ... sem rikal sefoj, ze bych mu rozmlatil drzku tim kufrem co sem zrovna nesl byt to moje auto. Nakonec by se to stejne otocilo proti Vam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.