Publikováno Květen 15, 200718 r http://bleskove.centrum.cz/cerna-kronika/c....phtml?id=32893 tak to si umím velmi živě představit... Upraveno Květen 15, 200718 r od camron
Květen 15, 200718 r no nadšenej bych z toho asi taky nebyl,každopádně napadnout ho nožem,to už je moc
Květen 15, 200718 r Autor No, těžko říci, co za tím skutečně bylo. Už mám bohužel zkušenost tu, že ti největší ksindlové a agresoři bývají nakonec ty největší ublížené chudinky.
Květen 16, 200718 r No, těžko říci, co za tím skutečně bylo. Už mám bohužel zkušenost tu, že ti největší ksindlové a agresoři bývají nakonec ty největší ublížené chudinky. Presne tak ... lidi sou zmrdi zavistivi, videl sem to u nas na parkovisti, kdyz vedle sefova noveho volva zastavil blbecek s omlacenou starou felinou otevrel dvere a co myslite, ze se stalo. Jo presne tak primo do toho volva. Sef tam zrovna stal tak na nej jako jestli si dela srandu atp a idiotek zacal nadavat, ze se prece hovno stalo atd atd ... sem rikal sefoj, ze bych mu rozmlatil drzku tim kufrem co sem zrovna nesl byt to moje auto. Nakonec by se to stejne otocilo proti Vam.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.